Vesala

Vesala

Paula Vesalan sooloura on huikea menestystarina. PMMP:n lopettamisen jälkeen vuonna 2016 julkaistu nimetön albumi oli myynti- ja arvostelumenestys, jonka raidoista puolet roikkui viikkotolkulla radiolistoilla. Huolella pohjustettu kakkosalbumi tulee sementöimään Vesalan paikan kotimaisten artistien ehdottomassa etulinjassa.

Taito, laatu ja lahjakkuus tekevät Vesalasta poikkeuksellisen koskettavan artistin. Hänen elektronisilla elementeillä vuorattu poprockinsa on tarttuvaa ja viihdyttävää, mutta kaikkea muuta kuin yhdentekevää. Laulujen lyriikat ovat älykkäitä ja haastavia saarnaamatta tai nousematta muiden yläpuolelle. Vain taivas on rajana, mihin Vesala vielä yltää.

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: Architects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsJess Glynne (UK)Pale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsLauantai 13.7.: Cheat Codes (USA)Henrik!J. KarjalainenJVGLxandraMONO (JPN)Olavi UusivirtaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSunnuntai 14.7.: AlmaAnna PuuGasellitJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Rae Sremmurd (USA)SANNIShame (UK)Stam1na

Kevätliput myynnissä!

Ilosaarirockin kolmen, kahden ja yhden päivän liput sekä Premium-liput ovat nyt myynnissä. Hanki lippusi ajoissa!


Osta liput >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.


Tilaa uutiskirje >

Pääyhteistyökumppani

Koff