Ville Valo & Agents

Ville Valo & Agents

Ville Valon ja Agentsin yhteislevy Rauli "Badding" Somerjoen lauluista on yksi vuoden 2019 suurimmista kotimaisen musiikin tapauksista. Kevään klubikonsertit möivät loppuun ennätysmäisellä nopeudella ja odotukset kesän festivaalikeikkoja kohtaan ovat taivaissa.

Baddingin tuotanto on suomalaisille rakasta ja pyhää. On mahdoton kuvitella ketään muita, jotka saisivat koko kansan suostumuksen tarttua mestarin ennen julkaisemattomiin lauluihin. Agents toimi jo aikoinaan Baddingin yhtyeenä ja Esa Pulliainen on sovittanut lukuisat rakastetut kappaleet. Ville Valo flirttaili jo HIM:n aikoina suomalaisen iskelmän parissa ja tulkitsi Somerjokea Agentsin kanssa tv-ohjelmassa Laulava Sydän. Yhteistyön ensimmäinen hedelmänä julkaistu single Orpolapsi kiurun todistaa ajattomalla hartaudellaan, että herrat ovat suuren äärellä.

Heinäkuun kuuman auringon laskiessa Laulurinteellä kohtaa kaksi suven sinivalkoisinta solistia – Ville Valon baritoni ja Esa Pulliaisen Fender.

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Talviliput myynnissä!

Talvihintaiset kolmen päivän liput ja kolmen päivän Premium-liput ovat nyt myynnissä. Ilosaarirock julkaisee seuraavan kerran ohjelmaa alkuvuodesta 2019. Hanki lippusi ajoissa!


Osta liput >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.


Tilaa uutiskirje >

Pääyhteistyökumppani

Koff