Iloskooppi 12.7.–14.7.

Mitä tähdet lupaavat kesän parhaalle viikonlopulle? Iloskooppi paljastaa!

Into-Oinas
“NYT! Kesän parhaan viikonlopun odottelu on vihdoin ohi, kaikki on sun nyt, tänään, tässä ja heti. Malta kuitenkin porteista sisään – pienen odottelun jälkeen intosi tarttuu yhtä voimakkaana erääseen. Edessänne on monta yllätystä, joita ette halua missata.”

Tyyli-Härkä
“Panostat tyyliisi ja vedät upeudessasi vertoja Laulurinnettä hellivälle auringolle. Onneksi et häkelly ihailevista katseista, joita satelee joka suunnalta! Food Stopin tarjoamat kulinaristiset nautinnot yllättävät sinut positiivisesti.”

Disco-Kaksoset
“Missä bailut, siellä sinä. Juustodisco kuljettaa luoksesi tummatukkaisen seikkailijaluonteen, jonka hurmaat sukkeluudellasi hetkessä. Nauti, mutta ole varovainen. Kaikki, mikä kiiltää, ei ole kultaa.”

Rokki-Rapu
“Ime itseesi kaikki ihana festarikuhina, Metelli-teltan räime, värijauhebileiden rieha, Rento-lavan aurinkoinen svengi… Siitä saat energiaa, josta on iloa, kun kohtaat uuden tuttavuuden.”

Ilo-Leijona
“Teet tästä unohtumattoman viikonlopun laumallesi. Viet heidät paikkoihin, joissa koette koko viikonlopun mielettömimmät jutut ja vingutat rannekettasi muidenkin puolesta. Silti iloinen, tarttuva naurusi ja kiehtovat juttusi ovat heille tärkeintä!”

Festari-Neitsyt
“Rento-lavan kosteutta tihkuva biitti pakottaa askeleesi kohti rantaa kuin itsestään. Unohda hetkeksi järjestys ja kontrolli ja anna vieteillesi valta. Aalloista hiekalle nouseva rapu tekee tästä todellakin kesän parhaan viikonlopun!”

Party-Vaaka
“Vaistosi eksyttävät sinut helposti Ilosaarirockin hulinaan. Se ei todellakaan haittaa, mutta muistathan vetää myös ystäväsi mukaan neronleimauksiisi. Lojaalius palkitaan ja hyvät muistot lämmittävät vielä pitkään viikonlopun jälkeenkin.”

Love-Skorpioni
“Rakkauden kesä on tässä ja nyt. Jos löydät toisen kaltaisesi vierellesi, voi olla, että viikonlopun parhaat hetket hujahtavat leirinnässä yhteistä lempparia fiilistellessä. Joka tapauksessa ihmiset ympärilläsi tekevät tästä Rokista parhaan Rokkisi ikinä.”

All-Night-Long-Jousimies
“Tänä viikonloppuna et tuhlaa turhaa aikaa nukkumiseen – haluat kokea joka hetken ja joka kolkan Ravin telttabileistä Linnunlahden aaltoihin. Pursuava energiasi säteilee joka suuntaan ja tarttuu vääjäämättä muihinkin. Jos benjihyppy on jo nähty, testatkaa wake-lautailua!”

Keikka-Kauris
“Olet ehkä jo suunnitellut festariviikonloppusi kulun ennalta ja pitänyt huolen, että mobiilioppaassa on kaikki keikat ylhäällä, jottet missaisi mitään. Mitä jos antaisit kuitenkin rokkihumun viedä? Vaihda rohkeasti bilevaihde silmään, anna ystäviesi ja Soundi-lavan yllättää, niin löydät elämääsi jotain aivan uutta.”

Bile-Vesimies
“Tavallisesti perjantai on onnenpäiväsi, mutta tänä viikonloppuna se saattaa muuttua! Onnistut olemaan paikalla käänteentekevällä hetkellä, kun eräs kaipaa sinua kipeästi pelastamaan festaritunnelmansa.”

Kreba-Kalat
“On aika näyttää ne muuvit, joita olet salaa peilin edessä harjoitellut! Jos jalkasi meinaavat kreisibailujen jäljiltä pettää, levähdyshetket Ilosaari Loungessa ja chill-outissa lataavat akkujasi ja antavat taiteilijasielullesi sen tarvitsemaa ravintoa.”


« Etusivulle

»

Pääyhteistyökumppanit

Koff     Lidl