ILOSAARIROCK 35 VUOTTA


Uutisia

29.3.2006 – Lieksan tapahtumasta kuvia

20.3.2006 – Enon tapahtumasta kuvia

8.3.2006 – Ilomantsin tapahtumasta kuvia

2.3.2006 – Bussikuljetus järjestetään myös Rääkkylästä Enon konserttiin. Katso aikataulut.

2.3.2006 – Kiteen tapahtumasta kuvia


Kohti Rokkia 35 -kiertue

Joensuun Popmuusikot ry ja Ilosaarirock täyttävät tänä vuonna 35 vuotta ja sen kunniaksi Rokki lähtee helmi- ja maaliskuun aikana kiertämään maakuntaa. Mukana kiertueella ovat tutut Rokin yhteistyökumppanit Sanomalehti Karjalainen, Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu ja Pohjois-Karjalan Sähkö Oy. Kiertue pysähtyy Kiteellä, Ilomantsissa, Enossa ja Lieksassa ja järjestelyissä ovat Joensuun Popmuusikoiden lisäksi mukana paikalliset nuorisotoimet. Kohti Rokkia 35 -tapahtumissa nähdään valtakunnallisten listasuosikkien lisäksi suuria ja pienempiä nimiä maakunnasta. Katso paikkakuntakohtainen ohjelma konserttien omista osiosta. Lue kuitenkin myös tämä yleinen info, joka koskee kaikkia konsertteja.

Karjalainen     Pohjois-Karjalan Ammattikorkeakoulu     Pohjois-Karjalan Sähkö     Joensuun Popmuusikot ry     Ilosaarirock

Susirajan paikallistelkkari mukana Kohti Rokkia -kiertueella

Susirajan paikallistelkkari kiertää kuvaamassa kaikissa Kohti Rokkia 35 -kiertueen konserteissa. Susiraja haastattelee bändit, näyttää parhaat palat keikoilta ja utelee yleisöltä, miltä Rokissa tuntuu. Haastattelijana toimi kiertueen juontaja Ronski Rosenius. Kohti Rokkia 35 -ohjelmasarja alkaa maanantaina 27. helmikuuta klo 17.45. Ohjelma nähdään samaan kellonaikaan joka arkipäivä aina huhtikuun alkuun asti.

Kohti Rokkia paikallistelkkarissa (jos luoja suo ja bändit suostuvat):

viikko 9 (27.2.–3.3.)
ma: Toolpack ja Division 19
ti: Rayno and the Dynamites
ke: Ville Härkönen & Velvet
to: Kara
pe: Viikate ja Asko Piiparisen haastattelu.

viikko 10 (6.–10.3.)
ma: Toadsoap ja Voimavirta
ti: 51koodia
ke: Stella
to: Dunces
pe: Indica

viikko 12 (20.–24.3.)
ma: Sickda
ti: Luoti
ke: Voltas
to: Scalping Screen
pe: Uniklubi

viikko 13 (27.–31.3.)
ma: Pony
ti: Absent Minded
ke: Skanes
to: Mariska
pe: Kooste kaikista ohjelmista

Kohti Rokkia 35 -kiertueen haastattelut ja tarkempi ohjelma-aikataulu myös Susirajan netissä osoitteesta www.susiraja.net.


Vapaa pääsy - puhalla nollat!

Kaikki neljä konserttia ovat ilmaistapahtumia, ainoa sisäänpääsymaksu on nolla promillea veressä. Ovella kaikki sisään tulijat puhallutetaan, alkoholia nauttineena ei sisälle pääse. Myös ulkona piipahtaneet ja uudelleen sisään pyrkivät puhallutetaan uudestaan.

Ovella turvatarkastus

Ovella kannattaa varautua myös turvatarkastukseen. Alkoholipullojen ja -tuotteiden, lasipullojen ja - purkkien, videolaitteiden ja nauhureiden, ammattimaisten järjestelmäkameroiden, vaarallisiksi luokiteltavien aineiden ja välineiden tuominen konserttiin ja konsertin välittömään läheisyyteen on kielletty. Järjestäjä pidättää oikeuden poistaa alueelta henkilöt, jotka eivät noudata näitä määräyksiä. Järjestyksenvalvojalain 8 §:n 4. momentin mukaan järjestyksenvalvojilla on tarvittaessa oikeus tarkastaa asiakkaat.

Rannekkeenvaihto ja löytötavarat

Ovella ranteeseesi laitetaan ranneke, joka toimii kulkutunnisteena konsertin ajan. Konserttitilat ovat rajalliset, Enossa, Kiteellä ja Ilomantsissa sisään pääsee noin 1000 henkeä, Lieksassa noin 400. Voi olla että kaikki halukkaat eivät pääse sisään. Saavu siis ajoissa paikalle.

Löytötavarat toimitetaan konsertin aikana narikkaan. Konsertin jälkeen arvotavara toimitetaan paikalliselle poliisilaitokselle.

Vaatenarikka on vapaaehtoinen, kioskissa limua

Vaatenarikka on vapaaehtoinen ja sinne voit jättää ylimääräistä tavaraasi säilytykseen konsertin ajaksi.

Jokaisella konserttipaikalla on mahdollisuus ostaa limua ja herkkuja, paikkakunnan valikoimasta riippuen. Kioskit ovat auki konserttien ajan.

Bussikuljetukset

Konsertteihin järjestetään bussikuljetuksia eri paikkakunnilta.

Kiteelle Kesälahdelta, Rääkkylästä ja Tohmajärveltä

Kesälahti, lähtö yläkoululta klo 17
Rääkkylä, lähtö nuokkarilta klo 17
Tohmajärvi, lähtö Kemien matkahuollolta klo 17
Paluu tilaisuuksien päätyttyä klo 24

Kuljetukset ovat ilmaisia ja niihin täytyy ilmoittautua ennakkoon oman kunnan nuorisotoimistoon 17.2.2006 mennessä. Kuljetukset järjestää Alueellinen nuorisotyöprojekti.


Kiteeltä Ilomantsiin

Lähtö Montulta klo 17 ja paluu n. klo yksi yöllä. Varmista paikkasi ilmoittautumalla puh. 040-5660119. Huom! Nuorten mukana ei ole nuoriso-ohjaajaa. Alle 18 vuotiaat pääsevät matkalle vain vanhempien antaman lupalapun esittämällä. Matka ja rokki ovat päihteettömiä. Matkan järjestää Kiteen kaupunki/nuorisotyö.


Kiteeltä Enoon

Lähtö Montulta klo 17 ja paluu n. klo yksi yöllä. Varmista paikkasi ilmoittautumalla puh. 040-5660119. Huom! Nuorten mukana ei ole nuoriso-ohjaajaa. Alle 18 vuotiaat pääsevät matkalle vain vanhempien antaman lupalapun esittämällä. Matka ja rokki ovat päihteettömiä. Matkan järjestää Kiteen kaupunki/nuorisotyö.


Ilomantsista Enoon

Ilomantsista on järjestetty bussikuljetus Enon tapahtumaan 17.3. Lähtö: Ilomantsin nuorisotalo klo 16.45 ja paluu: tapahtumapaikalta klo 24.00, Ilomantsissa n. klo 1.00. Ilmoittautuminen nuoriso-ohjaaja Petra Ikoselle, joko nuorisotalolle tai numeroon 0400 328300 viimeistään 15.3 mennessä. 47 ensimmäiseksi ilmoittautunutta pääsee kyytiin. Bussissa kulkijat puhallutetaan. Kyydin tarjoaa Ilomantsin kunnan nuorisotoimi.


Rääkkylästä Enoon

Aikataulu: KK, kunnantalo klo 17, Rasivaara klo 17.10, kyytiin myös matkalta. Paluumatkalle Enosta n. klo 23.45, Rääkkylässä n. klo 1 yöllä. Kyyditys on yli 13 vuotiaille, (alle 12 v. vain täysi-ikäisen huoltajan kanssa), maksuton ja nolla-promillea. Ilmoittautumiset 10.3. mennessä, arkisin klo 12-18 puh. 040-737 0748/nuokkari ( ei tekstarilla!). Matkalla mukana nuoriso-ohjaaja + kolme aikuista valvojaa. Kyydityksen järjestää Rääkkylän vapaa-aikatoimi & Tieto Kekkasu.


Lieksasta Enoon

Lähtö Kulttuurikeskuksen edestä klo 17.30.

Ilmoittautumiset ennakkoon Nuokkarille Pekka Vartiaiselle Nuokkarin aukioloaikoina ti, ke ja pe klo 14-20 ja torstaina klo 14-18 puhelinnumeroon 0400-940805 tai 013-6894118. Kyydityksistä vastaa Lieksan kaupungin nuorisotoimi.


Enosta Ilomantsiin, Kiteelle ja Lieksaan.

Pe 24.2 Kitee
Lähtö: klo 16.00 Uimaharju/Nuorisotalo, klo 16.15 Eno/kk:n nuorisotalo
Paluu: klo 24.00 Kitee, klo 01.45 Eno/kk:n nuorisotalo, klo 02.00 Uimaharju/Nuorisotalo
Ilmoittautumiset Enon ja Uimaharjun nuorisotaloille 13.2. alkaen, ilmoittautumisjärjestyksessä 47 nuorta.

Pe 3.3 Ilomantsi
Lähtö: klo 16.45 Uimaharju/nuorisotalo, klo 17.00 Eno/kk:n nuorisotalo
Paluu: klo 24.00 Ilomantsi, klo 01.00 Eno/kk:n nuorisotalo, klo 01.15 Uimaharju/nuorisotalo
Ilmoittautumiset Enon ja Uimaharjun nuorisotaloille 20.2. alkaen, ilmoittautumisjärjestyksessä 47 nuorta.

Pe 24.3 Lieksa
Lähtö: klo 16.45 Eno/ kk:n nuorisotalo, klo 17.00 Uimaharju/nuorisotalo
Paluu: klo 24.00 Lieksa, klo 01.00 Uimaharju/nuorisotalo, klo 01.15 Eno/kk:n nuorisotalo
Ilmoittautumiset Enon ja Uimaharjun nuorisotaloille 13.3. alkaen, ilmoittautumisjärjestyksessä 47 nuorta.

Linja-autokyyditykset maksuttomia, kustannuksista vastaa Enon kunnan nuorisotoimi.


Joensuusta Kiteelle, Ilomantsiin ja Enoon

Lähtö konserttipäivinä Koskikatu 9 klo 17.00 ja paluu 24.00
hinta: 5 €. Nollilla kyytiin eli kaikki lähtijät puhallutetaan, kyydityksistä vastaa Joensuun kaupungin nuorisotoimi.
Ilmoittautumiset: kohtirokkia@groupiom.com tai nuorisotaloille (nimi, ikä ja puhelinnumero)
lisätietoja: hannu.lehtonen@jns.fi tai 050-4096129.

Tupakointi

Konserttitilat sijaitsevat liikunta-alueilla ja niiden ympäristössä tupakointi on kielletty. Noudata kieltoa ja tupakoi vain niille merkityillä paikoilla. Muistathan että tupakointi on kielletty alle 18-vuotiailta.

Kamerat ja valokuvaus

Musiikkiesitysten luvaton taltiointi on kielletty (tekijänoikeuslaki pykälät 2 ja 45). Videokameroiden, nauhureiden ja ammattimaisten järjestelmäkameroiden tuominen tapahtuma-alueelle on kielletty. Järjestyksenvalvojilla on tarvittaessa oikeus takavarikoida luvattomat tallennusvälineet ja tallenteet.

Suojaa kuulosi!

Tilaisuudessa äänenvoimakkuuden ohjearvot saattavat ylittyä ja siksi suosittelemme kuulosuojainten käyttöä. Korvatulppia löytyy myytävänä sisäänkäynnin luota rannekkeenvaihdosta hintaan 1 euro/pari.

Ensiapu konsertissa

Ensiapupiste löytyy lavan reunalta bändien soittaessa ja se päivystää koko tapahtuman ajan.

Turvallisuus ja viihtyisyys

Isoissa yleisötilaisuuksissa turvallisuus ja viihtyisyys kulkevat käsi kädessä. Sujuvuuden takaamiseksi kaikille osapuolille olemme koonneet muutamia aiheeseen liittyviä ohjeita ja suosituksia. Olitpa kokenut tai uusi konserteissa kävijä, toivomme että luet huolella läpi tämän osion. Seuraavassa muutamia perusohjeita, joiden mukaan kannattaa toimia mahdollisissa vaaratilanteissa:

ˆalkuun