ISMO ALANKO SÄÄTIÖ JA CMX JOENSUU AREENALLA LAUANTAINA 1.4.


Ismo Alanko Säätiö ja CMX esiintyvät Joensuu Areenalla pidettävässä konsertissa 1.4. Ismo Alanko Säätiö julkaisee uuden pitkäsoittonsa Ruuhkainen taivas 22.2. ja päättää julkaisukiertueen entiseen kotikaupunkiinsa. Konsertti on myös osa Ilosaarirockin 35-vuotisjuhlavuotta. Liput konserttiin maksavat 25 euroa ja niitä saa ostettua ennakosta Lippupalvelusta ja Joensuussa Levykauppa Levy-Eskoilta.

Konsertti on ikärajaton.

Ismo Alanko Säätiö
pressikuva (3000 × 2099 px, 1,4 mb)
www.ismoalanko.com


CMX
pressikuva (1900 × 1889 px, 356 kb)
www.cmx.fi


Pääsyliput myynnissä Lippupalvelussa ja Levykauppa Levy-Eskoilla

Konsertti on ikärajaton ja sen liput ovat myynnissä Lippupalvelussa kautta maan sekä paikallisesti Joensuussa Levykauppa Levy-Eskoilla. Ostaessasi pääsylipun Levy-Eskoista, varaa mukaasi käteinen raha. Pääsylipun hinta on 25 euroa. Pääsylippuja myydään rajoitettu määrä, joten osta lippusi ajoissa.

Konsertin järjestäjä

Joensuun Popmuusikot ry
p. (013) 225 550
info@ilosaarirock.fi

ˆalkuun

Konsertin aikataulu


19.00Ovet auki
19.45–21.00CMX (setti 75 minuuttia)
21.30–23.00Ismo Alanko Säätiö (setti 90 minuuttia)
23.00tilaisuus päättyy

Muutokset ovat valitettavia, mutta mahdollisia.

Rannekkeenvaihto joko Joensuu Areenalla tai ennakkoon Kerubin Kuppilalla

Ostamasi pääsylippu vaihdetaan konserttipäivänä rannekkeeseen. Ranneke toimii kulkutunnisteena konsertin ajan.

Voit vaihtaa lippusi rannekkeeseen jo ennakkoon konserttipäivänä klo 12-18 Kerubin Kuppilalla (Niskakatu 16) tai Areenan ovella klo 18.30 alkaen. Areenalla rannekkeenvaihtopiste sijaitsevat ulko-ovilla. Seuraa paikan päällä kylttejä.

Kulku Areenaan

Kulku Areenaan tapahtuu Vesikon puoleisessa päädyssä sijaitsevien sivuovien kautta. Ovet avautuvat yleisölle klo 19.00.


Parkkialueet autoille

Lähimmät parkkialueet sijaitsevat Areenan ja uimahalli Vesikon vieressä yliopistokadun varressa. Pysäköinti on ilmaista ja uimahallin parkkialueella on järjestyksenvalvojia ohjaamassa ajoa, parkkialueille ei ole kuitenkaan järjestetty valvontaa. Tapahtuman järjestäjä ei ota vastuuta pysäköidyistä autoista. Myös Hallitien parkkitalo palvelee konserttipäivänä klo 22 asti. Pysäköinti on parkkitalossa maksullista.

Ruuhkaa varmasti syntyy ja niiden vähentämiseksi paikallisen yleisön on suositeltavaa saapua kävellen tai pyöräille tai jättää autonsa hieman kauemmas teiden varsille. Järjestäjä ei ota vastuuta myöskään polkupyöristä.

Parkkialueet

ˆalkuun

Vaatenarikka on vapaaehtoinen, ovella turvatarkastus

Vaatenarikka on vapaaehtoinen ja sinne voit jättää ylimääräistä tavaraasi säilytykseen konsertin ajaksi. Narikkamaksu on 1 €.

Alkoholipullojen ja -tuotteiden, lasipullojen ja -purkkien, videolaitteiden ja nauhureiden, ilotulitteiden, vaarallisiksi luokiteltavien aineiden ja välineiden tuominen konserttiin ja konsertin välittömään läheisyyteen on kielletty. Järjestäjä pidättää oikeuden poistaa alueelta henkilöt, jotka eivät noudata näitä määräyksiä. Järjestyksenvalvojalain 8 §:n 4. momentin mukaan järjestyksenvalvojilla on oikeus tarkastaa asiakkaat. Ovella sisään tullessasi varaudu turvatarkastukseen.

Anniskelualue löytyy permannolta

Joensuu Areenan permantoalueella on rajattu anniskelualue. Sinne ikäraja on 18 vuotta, joten varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Toisin sanoen, pidä mukanasi jokin virallisista henkilöllisyystodistuksista (kuvallinen henkilökortti, passi tai ajokortti). Anniskelualueella on myynnissä olutta, siideriä, virvoitusjuomia ja tupakkaa. Suosittelemme käteistä ja tietysti mahdollisimman tasarahaa. Alkoholin kuljettaminen anniskelualueiden ulkopuolelle on kielletty.

WC-tilat Joensuu Areenassa

Joensuu Areenan ylätasanteella sijaitsevat kiinteät wc:t eivät ole käytössä. Alakerran permannolta löytyy tilapäisiä wc:itä.

Kamerat ja valokuvaus

Musiikkiesitysten luvaton taltiointi on kielletty (tekijänoikeuslaki pykälät 2 ja 45). Videokameroiden ja nauhureiden tuominen konserttiin on kielletty. Järjestyksenvalvojilla on tarvittaessa oikeus takavarikoida luvattomat tallennusvälineet ja tallenteet.

Eläimien tuominen konserttiin on kielletty

Eläinten mielestä musiikkikonserteissa on liian meluisaa ja rauhatonta, joten lemmikkieläinten tuominen konserttiin on kielletty.

Suojaa kuulosi!

Tilaisuudessa äänenvoimakkuuden ohjearvot saattavat ylittyä ja siksi suosittelemme kuulosuojainten käyttöä. Korvatulppia löytyy myytävänä anniskelupisteestä ja narikasta hintaan 1 euro/pari.

Ensiapu konsertissa

Joensuu Areenalla päivystää ensiapuryhmä konsertin ajan.

Turvallisuus ja viihtyisyys

Isoissa yleisötilaisuuksissa turvallisuus ja viihtyisyys kulkevat käsi kädessä. Sujuvuuden takaamiseksi kaikille osapuolille olemme koonneet muutamia aiheeseen liittyviä ohjeita ja suosituksia. Olitpa kokenut tai uusi konserteissa kävijä, toivomme että luet huolella läpi tämän osion. Seuraavassa muutamia perusohjeita, joiden mukaan kannattaa toimia mahdollisissa vaaratilanteissa:


ˆalkuun