Nightwish Joensuu Areenalla keskiviikkona 12. joulukuuta 2007

Kiitämme!

Kiitokset kaikille Nightwishin konserttiin osallistuneille: yleisölle, yhteistyökumppaneillemme, konsertin työntekijöille ja mukana järjestelyissä olleille urheiluseuroille, viranomaisille ja tietenkin myös illan tähdille Nightwishille ja Indicalle henkilökuntineen. Mahtava oli meno ja kaikin puolin näyttävä show. Meitä oli kaikkiaan paikalla reilut 7000 musiikin ystävää.

Konsertti taltioitiin kuviksi ennätyksellisen laajasti ihan sieltä ensimmäisen laatikon roudaamisesta itse konserttiin ja sen purkuun asti. Lopputuloksena satoja kuvia käsittävä galleria, jonka löydät täältä. Kuvauksen toteuttivat Pohjois-Karjalan ammattiopiston AV-viestinnän opiskelijat.

Joten näihin tunnelmiin tällä kertaa. Hyvää joulun odotusta ja jo tässä vaiheessa uutta vuotta,

Joensuun Nuori Rytmi Oy ja Joensuun Popmuusikot ry


Nightwish

Konsertti on loppuunmyyty

Joensuun konsertti on loppuunmyyty. Pääsylippuja ei ole enää ennakkomyynnissä eikä niitä myydä Joensuu Areenan ovella.


Konsertin aikataulu

Lämmittelijäbändinä soittaa Indica. Ovet aukeavat Areenalla klo 19. Pääsylippu vaihdetaan rannekkeeseen, jonka voi vaihtaa ennakkoon Kerubin Kuppilalla konserttipäivänä klo 18 asti. Konsertissa on käytössä on koko Joensuu Areena, sekä alapermanto että katsomot ja yläkerta.

Klo 12–18 Rannekkeenvaihto ennakkoon Kerubin Kuppilalla (Niskakatu 16)
Klo 19 Ovet auki Joensuu Areenalla
Klo 19.45-20.45 Indica
Klo 21.30-23.15 Nightwish

Pääsylippu vaihdetaan rannekkeeseen

Pääsylippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka toimii kulkutunnisteena konsertin ajan. Voit vaihtaa pääsylippusi rannekkeeseen jo ennakkoon Kerubin Kuppilalla konserttipäivänä klo 12-18 välisenä aikana. Rannekkeenvaihto jatkuu Joensuu Areenan ovella klo 19 alkaen.


Hallitien parkkitalossa ilmainen pysäköinti konsertti-iltana

Autoilevia asiakkaita palvelee Hallitien pysäköintitalo jäähallin vieressä (ajo Linnunlahdentien kautta). Pysäköintitalo on valvottu ja aikaisemmista ilmoituksista poiketen pysäköinti on konsertti-iltana parkkitalossa ilmainen klo 17.30–01.00 välisenä aikana. Aja siis autosi Hallitien parkkitaloon. Se on käytännössä myös Joensuu Areenaa lähin parkkialue.

Uimahalli Vesikon vieressä (Yliopistokadun varressa) sijaitseva parkkialue täyttyy ja ruuhkautuu hetkessä, joten aja autosi mieluummin Hallitien parkkitaloon, raviradan parkkialueille Linnunlahdentien varressa tai jätä autosi kauemmas. Vesikon viereiselle parkkialueelle ei ole myöskään järjestetty valvontaa. Tämä "hiekkaparkkina" tunnettu parkkialue suljetaan sen täytyttyä. Tapahtuman järjestäjänä emme ota vastuuta pysäköidyistä autoista ja polkupyöristä.

Pysaköintijärjestelyt Vesikon parkkialueella

Paikallista väkeä suosittelemme saapumaan paikalle kävellen tai pyöräillen.

Areenan piha-alue on suljettu autojen pysäköinniltä.


Linja-autoille varatut pysäköintitilat

Linja-autoille on varattu pysäköintiä varten oma alue Vesikon viereiseltä parkkialueelta. Linja-autoille varatut paikat on rajattu lippusiimalla ja puomien avulla.


Järjestelyt Joensuu Areenalla

Joensuu Areena

Yleisön kulku Areenaan tapahtuu Vesikon puoleisesta päädystä alapermannon leveistä lasiovista ja yläkerran kautta ns. pääovista.

HUOM! Vaatenarikka sijaitsee ainoastaan alapermannolla. Yläkerrassa ei siis ole vaatenarikkaa. Narikka Areenalla on vapaaehtoinen ja se maksaa 1,50 euroa. Huomioithan, että narikkatilaa on Areenalla rajallisesti.

Kaikki Areenan istumapaikat ovat käytössä. Paikkoja ei ole numeroitu, myynnissä on ollut ainoastaan yhdenlaista pääsylippua, joka oikeuttaa sekä istumaan että pääsyyn alapermannolle. Istuintilaa on rajallisesti.

Tupakanpoltto on Areenan sisätiloissa KIELLETTY. Tupakoithan ulkona pääoven edessä tupakoinnille varatulla paikalla.

Suojaa kuulosi! Tilaisuudessa äänenvoimakkuuden ohjearvot saattavat ylittyä ja siksi suosittelemme kuulosuojainten käyttöä. Korvatulppia löytyy myytävänä anniskelu- ja limonadi/kahvipisteestä ja vaatenarikassa hintaan 1 euro/pari.

Konsertissa on luvallista valokuvata yleisöalueelta käsin. Videokameroiden ja nauhureiden tuominen konserttiin on kuitenkin kielletty. Järjestyksenvalvojilla on oikeus takavarikoida luvattomat tallennusvälineet ja tallenteet. Musiikkiesitysten luvaton taltiointi on kielletty (tekijänoikeuslaki pykälät 2 ja 45).

Alkoholipullojen ja -tuotteiden, lasipullojen ja -purkkien, videolaitteiden ja nauhureiden, vaarallisiksi luokiteltavien aineiden ja välineiden tuominen konserttiin ja sen välittömään läheisyyteen on kielletty. Pidätämme oikeuden poistaa alueelta henkilöt, jotka eivät noudata järjestäjän antamia määräyksiä. Järjestyksenvalvojalain 8 §:n 4. momentin mukaan järjestyksenvalvojilla on oikeus tarkastaa asiakkaat. Ovella sisään tullessasi varaudu turvatarkastukseen.

Konsertista löydät myös fanituotepisteen, josta voit ostaa yhtyeiden paitoja ja muita tuotteita.

Joensuu Areenalla ylätasanteella sijaitsevat kiinteät wc:t ovat käytössä normaalisti, mutta tulevat ruuhkautumaan. Alapermannolle on tuotu bajamajoja.

Joensuu Areenalla päivystää ensiapuryhmä konsertin ajan. Mikäli havaitset onnettomuuden tai sairastapauksen, ilmoita siitä välittömästi järjestyksenvalvojalle.

Muistathan myös, että eläinten mielestä musiikkikonserteissa on liian meluisaa ja rauhatonta, joten lemmikkieläinten tuominen konserttiin on kielletty.


Anniskelualueet palvelevat täysi-ikäisiä

Konsertissa on kaksi anniskelualuetta; isompi alue alapermannolla ja hieman pienempi yläkerrassa. Katso sijainnit pohjapiirustuksesta. Konsertissa on A-oikeudet ja tarjolla mm. näitä tuotteita:

olut 0,5 litraa   5 euroa
siideri 0,5 litraa   5 euroa
lonkero 0,33 litraa   5 euroa

Anniskelualueiden ikäraja on 18 vuotta. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi eli pidä mukanasi jokin virallisista henkilöllisyystodistuksista (kuvallinen henkilökortti, passi tai ajokortti).

Pankkikortit käyvät maksuvälineenä, mutta asioinnin nopeuttamiseksi varaa mukaan käteistä rahaa.

Konsertista löytyy myös limu/kahvipiste, joka palvelee nuorempaa väkeä. Pisteessä on myynnissä nämä tuotteet:

limonadi 0,5 litraa   3 euroa
Battery 0,33 litraa   3 euroa
pullovesi 0,5 litraa   2 euroa
kahvi   1,5 euroa
pulla   1 euro


Turvallisuus ja viihtyisyys

Isoissa yleisötilaisuuksissa turvallisuus ja viihtyisyys kulkevat käsi kädessä. Olitpa kokenut tai uusi konserteissa kävijä, toivomme että luet huolella läpi nämä asiat:

  • noudata järjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita.
  • vältä tiiviitä väkimassoja, jos tunnet olosi epämiellyttäväksi ahtaissa paikoissa. Varsinkin lavanedustalla yleisömassan paine voi kasvaa nopeasti ja tilanne kehittyä tukalaksi. Jos kuitenkin joudut ruuhkaan tai paineeseen, säilytä malttisi. Älä vastusta liikettä, mutta tilanteen hellittäessä pyri poispäin. Yritä kaikin tavoin säilyttää tasapainosi. Käytä reilusti ääntä saadaksesi muiden huomio. Henkilökunta ja muut yleisö varmasti auttaa sinua.
  • ilmoita heti järjestyksenvalvojille, mikäli huomaat onnettomuuden tai jonkin turvallisuutta vaarantavan tekijän tai minkä tahansa ongelman koskien omaa tai muiden turvallisuutta.
  • huolehdi aina itsestäsi ja kavereistasi ja muista, että heitteillejättö on rikos.

Sokos Hotel Kimmelin majoitustarjous

Sokos Hotel Kimmel on rakentanut majoitustarjouksen Nightwishin Joensuun keikan yhteyteen 12.12.

Majoituspaketin hinta: 110 €/hlö/2hh/vrk

Majoitustarjous sisältää majoituksen, aamiaisen, pääsyn hotellin ravintoloihin ja muut normaalit hotellin palvelut sekä pääsyliput Nightwishin konserttiin Joensuu Areenalle. Huoneita on saatavilla rajoitettu määrä. Hinnat ovat S-ryhmän asiakasomistajahintoja, muille hintoihin lisätään 9 euroa/huone/vrk. Kysy lisää täältä:

Sokos Hotel Kimmel
Itäranta 1
80100 JOENSUU
p. 020 1234 663
sales.joensuusokoshotels.fi
www.sokoshotels.fi

     Sokos Hotel Kimmel

Konsertin virallinen jatkoklubi Kimmelin Night-ravintolassa

Konsertin virallinen jatkoklubi pidetään keskiviikkona 12.12. Sokos Hotel Kimmelin Night-ravintolassa, jossa esiintyy Dunces. Liput Nightiin maksaa 5/7 euroa. Areenalta on ilmainen bussikyyditys Kimmeliin konsertin jälkeen.