viimeisimmät kiinnitykset!

Popkatu 11.-15.7.2006
Joensuun keskustan alueella,
mukavasti Ilosaarirockin kyljessä.LastenPop
To :: klo 16-18 Pe :: klo 11-15 La :: klo 10-12
Taidemuseon piha Taidemuseon piha Taidemuseon piha

klo 16.00: Kissa Miauskis
klo 17.00: Paukkumaissi

klo 11.30: Simsala bimbos -akrobaattitytöt
klo 12.00: Kissa Miauskis
klo 13.00: Hullut Hattuset

Rytmit haltuun: Kurkkupurkeista rumpuja! Kasvonaamioiden tekoa! Kasvomaalausta ja pikkulettejä! Leikitys villitys! Jonglöörausta ja sirkustelua! Paraatiaskelluksia ja villeimmät iskuhuudot! Lelunvaihtoa!
Kioskitoimintaa!

klo 10.30: Simsala bimbos -akrobaattitytöt
klo 11.00: Inbetween: "Eksynyt juuriltaan" -liiketeatteriesitys
klo 11.30: Karnevaalikulkue Vekararokkiin!

Rytmit haltuun! Kurkkupurkeista rumpuja! Kasvonaamioiden tekoa! Kasvomaalausta ja pikkulettejä! Leikitys villitys! Jonglöörausta ja sirkustelua! Paraatiaskelluksia ja villeimmät iskuhuudot! Lelunvaihtoa!
Kioskitoimintaa!

PopKamu -klubi
Ti :: klo 19 alkaen Ke :: klo 19 alkaen To :: klo 19 alkaen
Kuunari Elina Kuunari Elina Kuunari Elina

Kupletti-ilta!
Folkswagen,
Matti Halmeaho,
Ville Härkönen

Pääsymaksuton!

Maanakka,
Vietävä,
Kiehnuri Duo.


Pääsymaksuton!

Rimpsaus,
Ari Goodman

 

Pääsymaksuton!

PopKatu -klubi
To :: klo 21 alkaen Pe :: klo 21 alkaen La :: klo 23-03
Joensuun Teatteriravintola Joensuun Teatteriravintola Joensuun Teatteriravintola

Your Friend George,
Katriina Honkanen Duo,
Ville Härkönen & Velvet

Pääsymaksuton!

Lasiterassi:
Voca,
Puupiika,
Von & Af,
Pocadán.

Sisäpiha:
Napoleonin Orgiat,
Kostajat,
Rayno And The Dynamites.

Teatteriklubi:
Duo Spektaakkeli,
The Plugless,
Outo Vapina.

Pääsymaksuton!

Popkatu & Propleema esittää: Rytmiklubi!

Lasiterassi:
Skanes,
Pouta Sound feat. Nopsajalka, Seppo Paarma, Bongo Rhino

Sisäpiha:
Spook,
Vide Pure,
Giant Räbät (= Giant Robot feat.
Kemmuru, Hannibal & Soppa, So Hot It Hurts, Frankly Irrational, Puppa J, Pijall

Teatteriklubi:
Propleema Deejiit (Kiilo Kilauttaja, Hank Holiday ja Asmo), Plankton vs. Dead-O,
Dj Anti-Skate + erikoisvieraat

Liput: 10 euroa.
Ennakko: Levy-Eskot, Ilosaarirockin infopiste,
ovelta (jos jää).

Rytmiklubin
nettisivuille tästä!

top

ToriPop
Ke :: klo 15-18 To :: klo 15-18 Pe :: klo 11-15 La :: klo 10-14
Torilava Torilava Torilava Torilava

Ilosaarirock 35 v!
Duo spektaakkeli,
Pony,
Grokes Clan,
Diabolust.

Ilosaarirock 35 v!
Voimavirta,
Relentless,
Klaus Thunder & Ukkosmaine,
Katla.

NuortenPop!
Muuvi-leiri bändi,
Brownies,
Absent Minded,
Pearly Gates.

Folkswagen,
Leila Luukkainen,
Holy Cow,
Katriina Honkanen Duo,
Paukkumaissi.
Hannu Brelo & Mika Tarkkonen,
Joen Sottiisi,
Rytmihäiriköt,
Hiskias Möttö & Mojakka.

top

 Paukkumaissi

...pudottaa lastenmusiikin karibialaisen rytmimusiikin pataan, heittää sekaan kourallisen afrikkalaista suurustetta, kotoisia mausteita ja hämmentää. Valmiissa keitoksessa maistuu reggae, ska, afrobeat ja suomalainen kansanmusiikki. Omien laulujen sekaan ripotellaan Mopolaulun ja Merirosvolaulun tapaisia tuttuja lastensuosikkeja. Kokoonpano, jossa vilisee Soul Captain Band, Aiyekooto, Soul Investigators ja Alamaailman Vasarat -yhtyeistä tuttuja musikantteja solisteinaan Tytti Metsä ja Seppo Salmi, panee lanteet keinumaan ja töppöset liikkeeseen. Orkesteri, joka esittelee pikkuihmisille Pekka Strengin Perhosen, ei voi olla väärässä!

http://www.kiima-levyt.fi/paukkumaissi.html

topHannu Brelo & Mika Tarkkonen

Hannu Brelo on juukalainen pitkän linjan musiikin ja laulun harrastaja, joka toteuttaa haavettaan tehdä musiikkia karjalan kielellä. Haave on vienyt miestä
esiintymään tanssilavoille ja tapahtumiin, häihin ja syntymäpäiville – monenmoisiin kissanristiäisiin. Haaveesta on syntynyt myös kolme omakustanteista levyä: Ovat juureni Karjalassa (2003), Urai matkuniekka (2004) ja Karjalani (2005). Ne pitävät sisällään alkuperäisiä karjalankielisiä lauluja, käännöksiä suomalaisista lauluista ja myös suomen kielistä musiikkia. ToriPopin lavalla Breloa säestää pitkäaikainen yhteistyökumppani Mika Tarkkonen.

http://www.hannubrelo.net/

top


Matti Halmeaho laulaa Veikko Lavia

Veikko Lavin persoona on vienyt Matin mukanaan ei vain hänen laulujensa esittäjäksi vaan myös tutkimaan melkoiseen suosioon kahteen kertaan nousseen 'kupletöörin' uraa ja elämän nousuja ja vastamäkiä.top


Ville Härkönen laulaa Jaakko Teppoa

Monipuolinen Ville on kupletti-illassa mukana etupäässä multakurkuksikin mainitun J. Tepon tuotteilla. Ja mikäpä ollessa, kun sekä laulun tekijä että esittäjä osaavat asiansa.

http://www.merceedees.fi/velvet/
topfolk2

Folkswagen

Mitä kuullaan Folkswagenin torikeikalla Popkatu-perjantaina? Kysyn tätä Timo Munnelta, joka on juuri tullut Petroskoista, ja vastaa: - Ei myö vielä tiietä. Mutta sen hän lupaa, että varmaankin rentoa folkrokkia kuullaan, ja mahdollisimman monella kielellä. Pääasia on, ettei kukaan ymmärrä mitään. Ilmeisesti raskaan Petroskoin keikan jälkeen Munne myös vakuuttaa, että raskas rokki ei torilla soi, vaan meininki on akustista, kesäistä, veikeetä kuplettia. Munne arvioi keikan pituudeksi noin kolme ja puoli tuntia, järjestäjien näkemys saattaa poiketa tästä.

http://www.folkswagen.fi/


topFolkswagen esittää kupletteja

Nämä kelmit - Karjalan lahja Venäjälle vaiko päinkövastoin se meni - ottavat tehtäväkseen runnella myös savonkieliset - esim Severi Suhosen tunnetuiksi tekemät - riimittelyt ja rieskat omansa näköisiksi.

http://www.folkswagen.fi/


topMaanakka

Maan akat – Mammu Koskelo, Salla Seppä, Kirsi Uutinen ja Laura Vuorjoki – laulavat vankasti suomalaiselta perinnepohjalta, mutta eivät kaihda vaikutteiden ottamista maailmaltakaan! Tätä ilkiää kuunnella vaikk isommissakin piireissä; siitä kertoo menestys viime vuoden yhtyelaulukisassa Tampereella.

http://www.maanakka.com/

topVietävä

on Kati Kokkonen, harmooni, 2-rivinen haitari, puhaltimet ja laulu, sekä Emilia Vepsäläinen, laulu ja harmooni. Ohjelmisto on perinteistä suomalaista laulu- ja pelimannimusiikkia reki- ja tanssilauluista kupletteihin. Kati ja Emilia ovat Joensuun konservatorion kansanmusiikin ammattiopiskelijoita. He sovittavat perinteistä musiikkia oman näköisekseen leppoisaksi kesämusiikiksi ja joukossa on myös kokonaan omia tuotoksia.


topAri Goodman

Pseudonyymin taakse kätkeytyy Irwinin lapset -yhteen perustajajäsen Ari Lahti, joka keikkailee nykyisin enimmäkseen 'soolona' esittäen esikuvansa tunnetuksi tekemää musiikkia, jota voinee jo kansanmusiikiksikin luonnehtia, sekä Veksi Salmen kanssa yhteistyössä tehtyä samanhenkistä uustuotantoa.

http://www.irwingoodman.com/


topRimpsaus

Kansanmusiikkia ne nämäkin soittavat ja laulavat, mutta kun vääräleukain maasta ovat (ainakin asuvat siellä), niin eivät malta olla laittamatta omiaan 'sekkaan mausteeks' – ja sen kyllä kuulee!

http://www.rimpsaus.fi/
topVille Härkönen & Velvet

Ville Härkönen tuli tunnetuksi Marylandin laulusolistina. Viime vuonn orkesteri kipattiin hautaan ja Ville siirtyi popista kohti kaupunki-folkia ja kantria uuden Velvet-yhtyeen myötä. Hieno debyyttilevy Lemonade Cowboy asettui luontevasti siihen laulaja-lauluntekijäjatkumoon, joka maustaa omaa ilmaisuaan jenkkivaikutteilla. Velvetissä suomalaisen iskelmän kaiho kohtaa americanan. Studio uuden levyn äänityksiä varten on jo buukattu. Jos hyvin käy, kesäkeikoilla nähdään nelihenkinen trio.

http://www.merceedees.fi/velvet/

topVoca

on seitsemän naisen muodostama joensuulainen lauluyhtye. Vuosien varrella kokoonpano ja tyylli ovat vaihdelleet. Nyt mukana on musiikin ammattilaisia ja harrastajia. Ohjelmisto koostuu pääosin moderneista kansanlauluista, joita ovat säveltäneet muun muassa Sanna Kurki-Suonio, Anna-Mari Kähärä, Liisa Matveinen ja Tellu Turkka. Laulut ovat vuoroin haikeita, riemukkaita ja kirpakoita – vähän niin kuin elämäkin tapaa olla. Viime vuosien meriittilistalta löytyy oma, runoa ja laulua yhdistänyt ‘Eikä mikään sinua pysäytä' -teatteriproduktio ja valtakunnallinen Naisvoice-kiertue yhdessä Suden ajan, Ketsuroitten ja Fiorin kanssa.

topKostajat

Helsinkiläistynyt joensuulaisorkesteri, joka on elänyt hamalta 80-luvulta Olli-Erkki Makkosen ja Otra Romppasen ikuisuusprojektina miehistön vaihdoksista välittämättä. 1989 tehdyn debyyttilevyn Kostajat (2000) nauhat pyörivät vuosikymmenen komeroissa ennen julkaisuaan. Vuosituhannen vaihteen jälkeen Kostajat aktivoitui uudessa kokoonpanossa ja vuonna 2002 ilmestyi kakkoslevy Pimeää ainetta. Keikkoja on tehty harvakseltaan. Jotkut etelän ihmiset pitävät orkesteria jotenkin omituisena virityksenä: venkoilevaa laulua, tilulilupianoa ja nonsensen ja arkirealismin välillä sukkuloivia tekstejä. Itäisestä näkökulmasta toiminnassa ei ole mitään omituista. Harvinaisen loogista ja suoraselkäistä työstöä.

http://www.laiska.com/kostajat/

topThe Plugless

soittaa rokkiklassikoita toisin. Sähkökitarat ja -bassot on jätetty komeroon ja zeppelinit, purplet, joplinit, hendrixit, beatlesit ja ccrrät saavat kyytiä kokoonpanolla, josta löytyy akustista kitaraa, kontrabassoa, polkuharmoonia, melodicaa, saksofonia ja kovin pieneksi kutistuneet rummut. Akustinen ote antaa klassisille riffeille uudenlaista väriä ja vaihtuvat solistit ja moniääninen laulu kuoruttavat kakun.

top


 

Outo Vapina

Tämä - "stoner desert disco horror reggaeksi" itseään kuvaileva, "oudoksi vapinaksi" itseään kutsuva - kaverusporukka on yhdessä löytänyt uuden reseptin ihmisten tanssittamiseen. Tule itse ihmettelemään kuinka kriittisimmätkin rok-poliisit saadaan lauteille jalat vinhasti vipattaen. Resepti on sal**nen sekä hyvinkin yksinkertainen; analogi-syntetisaattoreita, tuhmia bassoriffejä sekä primitiivistä rytmitystä, joka vaikuttaa suoraan yleisön primitiivisimpiin aivolohkoihin ja saa täten aikaan tiedostomattoman tarpeen päästä ilmaisemaan itseään tanssien, Oudon Vapinan kannustaessa lavalla uusiin, mitä kummalisimpiin askelkuvioihin. Tule ihmettelemään mihin Outo Vapina teidän - mahtavan, inspiroivan, ihanan hikisen yleisön - kanssa yhdessä kykeneneekään!

"Everybody on the dancefloor, right now! Come on!" http://www.mikseri.net/outovapina

topKatriina Honkanen Duo

Katriina Honkanen on vuosituhannen vaihteen vahvoja suomalaisia laulaja-lauluntekijöitä. Vuodesta 1990 on syntynyt seitsemän levyllistä musiikkia jostain folkrockin tienoilta. Lauluissa voi kuulla kuusikymmenlukulaisia popsävyjä ja häivähdyksiä kansamusiikista, jopa jazzista. Oma käsiala on voimakas. Honkanen kuvaa hyvin henkilöidensä tunteita. Se tekee lauluteksteistä runollisia, mutta mitään sovinnaista hempeilyä näistä lauluista on turha etsiä. Honkanen ei kavahda kipeitäkään aiheita, ei tylyjäkään näkökulmia. Sisäistynyt laulutapa lisää laulujen tarttumapintaa. Honkanen osaa olla läsnä. Yhteistyö kitaristi Ilkka Tenhusen kanssa on kestänyt pian 30 vuotta, aina ensimmäisestä Kuopiossa perustetussa bändistä alkaen. Levyillä ja yhtyekeikoilla pitkälle sovitetut laulut kestävät hyvin yksinkertaisemman toteutustavan: kaksi kitaraa ja laulua. Hyvät laulut kestävät.

topJoen Sottiisi

Joen Sottiisi -pelimanniryhmä on aloittanut toimintansa vuonna 1997 Joensuun Vapaaopiston kansanmusiikkiryhmänä. Jo yhdeksän vuotta on kierretty häitä ja hautajaisia keskittyen nimenomaan pohjoiskarjalaisen perinteisen kansanmusiikin
esittämiseen. Repertuaarissa on paljon muun muassa liperiläisten, jo edesmenneiden Lauri ja Oiva Ikosen tuotantoa. Ryhmää ohjaa pohjoiskarjalaistunut hollantilainen Édo Pennings, täysin suomalaiseen pelimannimusiikkiin hurahtanut mies.

topHiskias Möttö & Mojakka

Hiskias Möttö on Hiski Salomaan oikea nimi. Hiski on suomalainen folk-legenda, Suomen Woody Guthrie tai jotain sinne päin. Mojakka on lihamuhennosta, jota lokarit pistelivät parempiin suihinsa lännen kultamailla. Hiskias Möttö & Mojakka on orkesteri, joka esittää rivakalla otteella Hiski Salomaan lauluja ja heitää sekaan suomipunkin klassikoita. Perinnetietoista nykykansanmusiikkia tosissaan, mutta ei vakavissaan. Varastaa shown isommillakin kinkereillä.

http://www.mojakka.cjb.net/

topKiehnuri Duo

Aini Salmelan (laulu, tamburiini) ja Markus Rantasen (kielisoittimet, laulu) muodostamassa duossa yhdistyy synkkä, lauluton vakkasuomalaisuus ja heleästi sirkuttava keskisuomalaisuus. Tunnelmat väreilevät lempeästä mustalaislaulusta rempseiden laulelmien kautta aitoon paatokseen.

topYour Friend George

Emilia Kaasinen teki pitkään trubaduuri-keikkoja esittäen kiehtovalla äänellä omia laulujaan, "melodisia pläjäyksiä, joissa on liian paljon sanoja". Törmäys Timo Seppälään synnytti ensi duon ja myöhemmin yhtyeen, joka sai nimen Your Friend George. Keväällä ilmestyi levy We All Deserve To Be Honored. Monimuotoisilla sovituksilla yhtye rakentaa Kaasisen vahvasta, laulaja-lauluntekijä pohjalta lähtevästä materiaalista kiinnostavan keitoksen, joka ei päästä kuulijaa helpolla, mutta palkitsee kärsivällisen sitäkin runsaskätisemmin.

http://www.yourfriendgeorge.com/

topHullut Hattuset

"Aistitko nopeuden? / Ilmalaivamme kiitää vauhtiin melkoiseen / Yli ilmakuoppien / Hullut Hattuset liitää maasta toiseen". Hattusten musiikillisen maailmanympärysmatkan tahti on vain kiihtynyt sen jälkeen, kun uusi Hattus-levy ilmestyi keväällä. Mutta poppoo ehtii silti pyörähtää Popkadullakin. Mihin maahan tällä kertaa päädytään? Löytyykö kokonaan uusi manner?

Laajenna tajuntaasi Hattusten tahtiin!

http://www.hattuset.net

topRayno And The Dynamites

Joensuulaista rockabillyä jo vuodesta 2004! No, vähän pitempäänkin on tahkottu, sillä Raynon menneisyydestä löytyy neljä levyä julkaissut Rat Cats ja aavistuksen popimpaan suuntaan astellut Metro 49. Nyt vedetään perusmateriaalia: omia ja vieraita billypaloja ja billyksi taivuteltuja klassikoita pieteetillä ja meiningillä. Pari levyäkin on syntynyt: Let´s do the Dynamite! (2004) ja Under-Covers (2006). Tule ja koe kuinka Rayno vie Irenen tanssiin.
Normitouhua …

http://www.dynamites.cjb.net/

top


 

Leila Luukkainen

"Trubaduuri-lauluntekijä – siinä olennainen. Lauluntekijä tekee lauluja, koska ei osaa olla tekemättä ja laulamatta niitä, kun laulut ovat laulettavaksi tehty. Itselleen tai muille. Usein silloinkin pääasiassa itselleen, vaikka yleisö on läsnä. Trubaduuri-lauluntekijä ei useinkaan halua erottaa prosessia tuotoksesta. Laulun tekeminen on samaa kuin laulaminen ja soittaminen, sanat ja sävelet ovat yhtä punosta, toinen on vajaa ilman toista. – Laulut ovat aina olleet minun tapani ajatella ja olla olemassa. Ei siinä sen kummempaa!"

topvara

Skanes

Kirpparilta löytyi puku. Ilmiselvä ska-asuste. Piti perustaa orkesteri, että puvulle olisi käyttöä. Syntyi Skanes. Alussa oli vähän varttuneempien herrasmiesten kerho: Ekku Räsänen, Emppo Lehmusoksa ja Jaska Kilpiäinen. Mutta ska on torvimusiikkia. Haettiin kimppaan nuorempien herrasmiesten puhallinsektio: Erno Kettunen, Arto Moisala ja Kari Tiussa. Liikkeelle lähdettiin klassikoista, Skatalitesista ja muista. Sitten tuli ajatus, että miksei noita vanhoja jenkkilän biisejäkin vois soittaa skana. Hyvin toimii: Huey Piano Smith, Otis Rush, Chuck Berry ja sitä rataa – yksi Hurriganes-rallikin, kuinkas muuten, kun orkesterin nimi on Skanes. Ja omia biisejä pikku hiljaa. Kunnon afro-karibian-american-texmex-sekoitus, joka panee punttiin vibaa.

Torvet soimaan ja bailut pystyyn!
http://artisti.smartmice.fi/skanes/

topVon & Af

Mitä kaikkea kaksi miestä voikaan saada irti polkuharmoonista ja tuubasta ja repertuaarista, joka levittäytyy jonnekin kansanmusiikin ja iskelmän laveaan välimaastoon. Nämä miehet – Taito Hoffrén ja Eero Grundström – saavat aika paljon. Riemukasta ja hulppeaa kuunneltavaa. Lienevätkö pudonneet pienenä taikajuomapataan?

topPuupiika

Puupiika vie kuulijansa metsään. Se ui syvällä siinä runolauluun kerrostuneessa luonnonsymboliikassa, joka edelleen koskettaa syvimpiä tuntojamme. Perinnettä hyödynnetään luovalla tavalla: runolauluun sekoitetaan uudempia tyylilajeja loitsuista polskaan ja bluesiin ja kantele-jouhikko -duetoista heittäydytään rohkeasti popahtaviin tunnelmiin. Metsäinen teema ja kalevalamittainen tarina rakkaudesta nivoo kokonaisuuden yhteen. Yhtyeessä soittavat kansanmusiikin tulevat ammattilaiset Pohjois-Karjalan Ammattikorkeakoulusta. Materiaali on peräisin yhtyeessä laulavan ja jouhikkoa soittavan Salla Sepän keväisestä kurssitutkintokonsertista.

topPocadán

Pocadánit ovat joensuulaisia – ja vähän jyväskyläläisiäkin – irkkutähtiä. Mainitaanhan heidät Suonna Konosen mainiossa laulussa Joensuun tähdistä ja baareista. No, irkkufriikkejä nyt ainakin. Ovat jaksaneet heiluttaa kelttimusiikin lippua jo yli kymmenen vuotta läpi lukuisten keikkojen ja jamien. Taitavia soittajia, jotka suhtautuvat perineeseen mahdollisuutena, ei rajoitteena. Niinpä he eivät epäröi viedä musiikkia omaan suuntaansa. Keikalla valloittava kokemus. Ätäkkiä ja junttalimeininkiä!

http://www.pocadan.fi/

topHoly Cow

Holy Cow on nuorten kiteeläislähtöisten miekkosten jokseenkin originelli yhtye. Kun heiltä kysyy, miten luonnehtia heidän tulevaa keikkaansa Popkadun Poptorilla, vastaavat he näin: "vaikka näin: Holy cow on humppaa ranskassa ja tatteja metsässä. niinku on nekin huomionkipeät paavot siellä mäellä. Jos ois vielä perunoita niin sitten jos käytäs doobermannien kanssa lenkillä ja jos öllekit hyökkää niin ei kyllä varmaan keppulat mahda mittään. niin! että niin! Tuo ois ihan hyvä." No, menkää itse aistimaan. Hullusta lehmästä hyvä meininki!

http://www.holycowry.com/

topRytmihäiriköt

Joensuun yliopiston opiskelijoiden puhallinorkesteri on jo kahdeksan vuotta häröillyt lattarin, rokkin ja jazzin maisemissa. Kapellimestaaja Timo-Teemu Passin johdolla on väännelty solmuun klassikko jos toinenkin, mutta muistettu myös kaivella tuntemattomia hippuja esiin torvimusiikin laajoilta kultamailta. Popkadulla orkesteri tarttuu elokuvasävelmiin ja rokkiklassikoihin. Viihtymistä ja hauskanpitoa. Jykevää jytää kesäpäivän ratoksi.

http://cc.joensuu.fi/~joyband/

topNapoleonin Orgiat

Mitä sitä kiertelemään. Joensuulaisyhtye Napoleonin orgiat esittelee itsensä rehdisti, kiertelemättä ja lyhyesti: "Napoleonin Orgiat Joensuusta. Soittaa hyvää folkahtavaa musiikkia." Menkää, nauttikaa.

top


 

Biisinikkareille kesäkursseja Joensuussa

Popkatu-tapahtuman yhteydessä 11. - 12.7. järjestetään kaksi sanoituskurssia. Laulun tekemisestä kiinnostuneet voivat harjoitella joko räppitekstejä tai muuta sanoittamista ammattilaisten johdolla. Räppikurssia vetää Seremoniamestari Sere Tampereelta. Kyseessä on maamme toinen räppikurssi. Myös ensimmäinen kurssi pidettiin Joensuussa. Kurssi pidetään nuorisokahvila Screamissa.

Ilmoittautumiset:
hannu.lehtonen@jns.fi

Näyttelijä-laulaja Katriin Honkanen opastaa puolestaan muita sanoittajia. Kurssi pidetään Hasaniemessä Jokiasemalla. Ilmoittautumiset juha.leinonen@joensuu.fi. Molemmat kurssit sopivat sekä aloittajille että jo pitemmälle ehtineille.

Sanoituskurssien järjestäjänä toimii Pohjois-Karjalan kirjailijayhdistys Ukri yhteistyössä nuorisokahvila Screamin kanssa. Kurssimaksu on 10 euroa.

Lisätietoja:
Juha Leinonen
juha.leinonen@joensuu.fi
GSM 050 461 9954


Kari Tahvanainen:
kari.tahvanainen@joensuu.fi
GSM 050 356 1903

top


 

Poetry Slam

Torstaina 13.7. klo 11.00 laulupuistossa pidettävä leikkimielinen Poetry Slam on kaikille avoin runonlausuntakilpailu. Kukin kilpailija esittää vuorollaan korkeintaan kolmen minuutin esityksen. Yleisöstä valittu tuomaristo valitsee voittajan pudotuskilpailun kautta. Kilpailijoiden kannattaa varata mukaansa useampi runo. Parhaat esitykset palkitaan. Ilmoittautumiset viimeistään puoli tuntia ennen kilpailua Popkadulla tai ennakkoon juha.leinonen@joensuu.fi.

Lisätietoja:
Juha Leinonen:
juha.leinonen@joensuu.fi
GSM 050 461 9954


Kari Tahvanainen:
kari.tahvanainen@joensuu.fi
GSM 050 356 1903

top


 

Rap Slam

Torstaina 13.7. klo 13.00 kävelykadulla pidettävä leikkimielinen Rap Slam on kaikille avoin rapin heitto kilpailu. Kukin kilpailija esittää vuorollaan noin kolmen minuutin biitin. Yleisöstä valittu tuomaristo äänestää pudotus kilpailun kautta lopullisen voittajan. Kilpailijoiden kannattaa varata mukaan useampi biitti. Parhaat esitykset palkitaan. Ilmoittautumiset viimeistään puoli tuntia ennen kilpailua Popkadulla tai ennakkoon juha.leinonen@joensuu.fi.

Lisätietoja:
Juha Leinonen
juha.leinonen@joensuu.fi
GSM 050 461 9954

Kari Tahvanainen
kari.tahvanainen@joensuu.fi
GSM 050 356 1903

top


   
   

 

levyeskot

pkamk

delichina

kuvanmaailma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ohjelma


Biisinikkari -kurssi
ti 11.7. - ke 12.7.
Jokiasema

Vetäjänä Katriina Honkanen!
Lue lisää...


Popkatu 6 v -valokuvanäyttely
ma 10.7. - su 23.7.
Carelicum, Taitotalon kahvio, Joensuun Teatteriravintola, Joensuun kaupunginkirjasto: lasten- ja musiikkiosastot.

Lue lisää...


Rap -klinikka
ti 11.7. - ke 12.7.
Nuorisokahvila Scream

Vetäjänä Seremoniamestari!
Lue lisää...


Poetry Slam -runonlausuntakilpailu
to 13.7. klo 11
Laulupuisto

Lue lisää...


Rap Slam -rapkilpailu
to 13.7. klo 13
Kävelykatu

Lue lisää...

 

 

 


Yhteistyössä:
Joensuun popmuusikot ry
G.O.R ry
Joensuun kaupunkikeskustayhdistys ry
Joensuun kaupunki nuorisotoimi
Joensuun kaupunki kulttuuritoimi