Alanko katutähdeksi?

Alanko katutähdeksi? on Popkadun yhteydessä järjestettävä kaikille avoin valtakunnallinen katuesiintyjäkilpailu. Se pyrkii tuomaan uutta elämää kaupunkikeskustoihin edistämällä Suomessa vielä nuorta katusoitto ja katuesiintyjäkulttuuria ja nostamalla esiin uusia katuesiintyjäkykyjä. Palkintoina jaetaan käteistä rahaa ja studioaikaa.

Ilmoittautumisaikaa jatkettu torstaihin 15.7. !!!!!

Sarjat

1.    Katusoitto
2.    Performanssi: katuteatteri, sirkus, tanssi ym.

Ilmoittautuminen kilpailuun
Alanko katutähdeksi? kilpailuun ilmoittaudutaan viimeistään torstaihin 15.7.2010  mennessä mieluiten sähköpostitse osoitteeseen popkatu @ gmail.com tai postitse:
Popkatuyhdistys / Katutähti
PL 23
80101 Joensuu


Ilmoittautumisen yhteydessä tulee mainita seuraavat tiedot:
•    yhteyshenkilö: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti
•    esiintyjä: ryhmän nimi, esiintyjien lukumäärä, käytettävät instrumentit sekä muut välineet ja aiottu kilpailusarja, tilan ja verkkovirran tarve.

Aikataulu

Kilpailijat esiintyvät Joensuun kävelykadulla perjantaina 16.7. noin klo 12-16 ja lauantaina 17.7. noin klo 10-13. Tarkat esiintymisajat ja paikat sovitaan kilpailijoiden kanssa ilmoittautumisen päätyttyä. Kilpailijat voivat esiintyä oman kilpailuesityksensä lisäksi Popkatualueella myös vapaavalintaisena aikana.

Voittajien valinta

Kilpailun voittajat ratkaisee tuomaristo. Myös yleisö äänestää oman suosikkinsa. Tuomaristo julistaa tuloksen torilavalla lauantaina 18.7. klo 14. Aikataulun muutokset ovat mahdollisia.

Palkinnot

Alanko katutähdeksi kilpailun palkintoina voittajille jaetaan satoja euroja apurahoina. Voittaja saa 1 000 euroa. Tuomaristo päättää apurahoista sarjakohtaisesti. Palkituksi voi tulla yksi tai useampi esiintyjä sarjassaan. Lisäksi palkitaan yleisöäänestyksen voittaja. Apurahat perustuvat Joensuun Popmuusikot ry:n ja Grand Old Rockers of Joensuu ry:n myöntämään tukeen.
CADIMEF erikoispalkinto: Tuomaristo valitsee yhden esiintyjän, joka pääsee työskentelemään kolmen studiopäivän ajan Pohjois Karjalan ammattikorkeakoulun CADIMEF studioissa syksyn 2010 aikana. Studiossa voittaja voi viestinnän opiskelijoiden tuella työstää joko äänitettä (demo) tai videota. Yksityiskohdat studiotyöskentelyn suhteen sovitaan voittajan kanssa erikseen.

Muuta huomioitavaa

Esiintymispisteissä on tarjolla verkkovirtaa. Kilpailijat tuovat mukanaan tarvittavan rekvisiitan. Kilpailussa haetaan nimenomaan kadulla toimivaa esitystä. Tämän vuoksi kilpailuun kannattaa varustautua "unplugged" hengessä.

Ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä pian ilmoittautumisajan umpeutumisen jälkeen, jollei jo aiemmin.

Tervetuloa kisaan!

Lisätietoja:
Jussi Airaksinen
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
040 746 3667