Etusivu    Bändit    Media    Info    Viestit    Kohti rokkia    Linkit    Festarielämää                              In English


 

 

Kuvanmaailma mukana Ilosaarirockissa

Ilosaarirock 2004 kamera

Kodak Fun -kierrätyskamera on virallinen rok-kamera ja se tarjotaan Suomen edullisimpaan hintaan 5 euroa kappale. Tämän kameran ostajalle ”Kuvat CD:lle” -kuponki kaupan päälle. Kuponki on voimassa Kodak Express -liikkeissä ympäri maan.

Kuvaus- ja valmistuspalvelu

Tule kuvauttamaan itsesi ja kaverisi Ilosaarirockissa Kuvanmaailman pisteessä Laulurinteellä. Käytössä julisteesta tutut hahmot, joiden kasvojen tilalle saat omasi. Voit lunastaa kuvat erittäin edullisesti jo heti paikan päällä hintaan 2 euroa/kuva.

Kamerakännykästä tai digikameran muistikortilta saat Kuvanmaailman kojulla valmiit valokuvat muutamassa minuutissa. Näin saat vaikka rokkikavereille unohtumattomat festariotokset suoraan käteen.

Kuvanmaailma & Canon -webcam kuvaa alueella

Canonin kanssa yhteistyössä asentamamme web-kameran avulla Ilosaarirockin tunnelmia voi seurata Ilosaarirockin nettisivuilla rakennustelineiden pystyttämisestä kukkaisnuorten kaihoisiin jäähyväissuudelmiin.

Kuvanmaailma auki Rokkilauantaina pidempään

Kuvanmaailma palvelee Rokväkeä myös keskustan liikkeessään, Siltakatu 14 lauantaina kello klo 15.00 saakka. Liikkeen ikkunassa on myös valokuvanäyttely viime kesän Rokista ja uutta kuvaa päivitetään näytille koko viikonlopun ajan Laulurinteen pisteessä.

www.kuvanmaailma.fi
www.kodakexpress.fi
www.canon.fi