Etusivu      Bändit      Media      Info      Viestit      Kohti rokkia      Linkit      Festarielämää                                In English


 

 

Club Kasettiasema Kerubin Kuppilassa 16.-18.7.2004

Levynsoittoa, bändejä, taideperformointia ja paras meininki. Joka ilta viihdyttämässä myös Kasettiaseman vakiotiskijukka, Deejii Karate, aina arvaamattomine musiikkivalintoineen. Vain viiden euron hintaisella lipulla per ilta pääset nauttimaan tästä upeata kansainvälisen kaliiberin klubitunnelmasta. Upeaa!


perjantai 16.7.

DJ Black Peider
-Painiasuinen levyjukka! Musiikki- ja taideperformansseillaan sekä kadunmiehet että kriitikkokunnan vahvasti vakuuttanut hahmo ottaa haltuun tilanteen kuin tilanteen. Näin tapahtuu varmasti myös Kerubin Kuppilassa, johon naamioitu kostaja saapuu vinyyliensä, kitaransa ja eläimellisen huutonsa kera. Luvassa ainakin Mad Max -elokuvien autojen ääniä, kiiltävää painitrikoota, sekavia spiikkejä ja pääkalloja!

Sakari Usva
-Koskettava trubaduuri. Kuuluisa festivaaliperuutuksistaan. Saattaa peruuttaa settinsä viime tingassa!

Herra Lehtolan Monet Tähdet
-Klassikot kuten "Aaveratsastajat" tai "Henkipatto" vaativat toimiakseen vahvan tulkitsijan. Kenkään ei liene vahvempi kuin Herra Lehtola. Herran oma materiaali ei myöskään kalpene klassikkojen rinnalla. Vahvaa on. Todella vahvaa. Kuin nuori biisoni keväisellä preerialla.


lauantai 17.7.

Anssi Kasitonni ja kovat piipussa
-Mies, kitara ja poljettavat rummut! Anssi on suomen White Stripes, Bob Log, Hiski Salomaa ja Simo Salminen samassa persoonassa. Hienoja sävellyksiä, kompuroivaa rytmiä ja paukkuserpentiiniä suosiva artisti on valmistanut myös illan aikana esitettävät lyhytelokuvat, jotka ovat jo ansainneet klassikon maineensa lukemattomissa taidemittelöissä!

L'go Pistooli

-Elektrooninen dubitanssitus on ennenkuulemattoman viihdyttävää ja musikaalista tämän duon nykiessä laitekasojaan. Basso möyrii ja rullaa, perkussiivit laittavat jalan napsumaan, melodiat kohottavat mieltä sekä suupieliä ja eipä unohdeta yhtyeen lavapresenssiä: nytkyvät rillipäät vääntävät nupikoita intohimoisesti ja vähän väliä tökkivät valuvia silmälasejaan nenän vartta ylös! Right on! Hit me with your rhythm stick! Hit me! lgopistooli.kaantorecords.com


sunnuntai 18.7.

Maaginen Munuaiskone
-Valon, äänen ja liikkeen keinoin toteutuva mykistävä spektaakkeli! Ällistyttävää projisointitekniikkaa hyväksikäyttävä avaruusajan lazer-show! Kolme laatikkopäätä loihtivat esiin kokeellisen, mutta helposti lähestyttävän äänitodellisuuden esittäessään meille suomalaisille tuttuja ja rakkaita sävelmiä. Ainakin Kotiteollisuus-orkesterin jymymenestyksiksi nousseet rallit nousevat täysin uudelle kokemisen tasolle näiden kosmisten kosketinkokeilijoiden käsittelyssä! Miltei hengellinen kokemus! Hyvän ja huonon tuolla puolen!

Black Audio

-Sekä kotimaassamme että Etelä-Intiassa vahvaa kulttimainetta saavuttanut ryhmä yhdistää luontevasti elektrooniset vimpaimet banjoon, huuliharppuun ja kitaraan. Yhtyeen toiminnassa yhdistyy paljon muitakin epätodennäköisia asioita: Bändi on yhtä aikaa ekstrovertin keekoileva ja autistisen sisäänpäinkääntynyt! Hilpeä ja vakava! Rento sekä intensiivinen! Kuuma ja viileä! Ja paljon enemmän! Kysy vaikka keneltä joka on nähnyt yhtyeen livenä tai kuunnellut uusimman pitkäsoittonsa "A Million Stars Are Burning". Black Audion sydäntä lämmittävään rokkaukseen on hyvä päättää kaunis festivaalikokemus. www.blaudio.net


Club Kasettiasema


www.kerubi.fi  takaisin