Etusivu      Bändit      Media      Info      Viestit      Kohti rokkia      Linkit      Festarielämää                                In English


 

 

YLEX ILOSAARIROCKISSA

X-Ryhmän pre-Ilosaarirockshow perjantaina 16.7. klo 18-21.

YleX:n X-Ryhmässä otetaan jo perjantaina tuntumaa Ilosaarirockiin. Laulurinteeltä lähetettävässä suorassa lähetyksessä vierailee illan klubien esiintyjiä kuten Ultramariini ja Diablo. Festarialueen rakentamista ihmetellään, ja Ilosaarirock-järjestäjän Markku Pyykkösen puheenvuoro kuullaan. Tuttuun perjantaiseen tyyliin X-Ryhmä pitää sisällään myös toivebiisejä ja Viikon Demo -äänestyksen voittajan. Veli Kauppinen ja Toni Laaksonen X-Ryhmän pre-Ilosaarirockshowssa perjantaina 16.7. klo 18-21.

YleX Viikonloppu lauantaina 17.7. ja sunnuntaina 18.7. kello 12-16.

Ilosaarirock-reportteri Laura Satimus raportoi Ilosaarirockin tunnelmia suorana paikan päältä.

YleX Ilosaarirock-spesiaali sunnuntaina 18.7. kello 16-19.

Ilosaarirockin YleX-lavan backstagelta lähetetään topakka kolmetuntinen festivaalipaketti, jossa Olli Junes ja Veli Kauppinen saavat vieraikseen joukon Ilosaarirockin esiintyjiä, mm. The Soundtrack Of Our Livesin ja Happoradion. Luvassa tietenkin myös YleX:n viikonlopun aikana tekemiä haastatteluja ja keikkataltionteja mm. Auf Der Maurilta, Danko Jonesilta, Mokomalta ja Redramalta. Lisäksi raportoidaan ensimmäisestä Ilosaarirock jalkapallo-ottelusta, jonka päätuomarina toimii YleX:n Harri Hakanen ja linjatuomareina YleX:n Olli Junes ja Veli Kauppinen!

YleX X-Ryhmä maanantaina 19.7. klo 18 alkaen.

Jos olet itse festareilla tai missaat sunnuntain Ilosaarirock-spesiaalilähetyksen, tunnelmaan pääsee myös kuuntelemalla X-Ryhmän lähetyksen maanantaina 19.7. klo 18 alkaen. Luvassa on parhaimmat palat livetaltionneista ja haastatteluista.