Etusivu    Bändit    Media    Info    Viestit    Kohti rokkia    Linkit    Festarielämää                              In English


 

 

Lehdistötiedote rtf - muodossa

LEHDISTÖTIEDOTE 8.4.2004
JULKAISUVAPAA HETI

ILOSAARIROCKIN 16.-18.7.2004 ENNAKKOLIPUT JA OHJELMA

Ennakkoliput myyntiin

Ilosaarirockin ennakkoliput tulevat myyntiin keskiviikkona 5.5. Edellisvuoden tapaan lippuja on kaupan 19 000 kappaletta. Ennakkoon ostettuna kahden päivän lippu maksaa 45 euroa ja portilta 55 euroa. Ilosaarirock on myyty loppuun jo seitsemänä edellisenä vuotena.


Tasokas ja monipuolinen ohjelma

Festivaalialueen neljällä lavalla ja neljällä festivaaliklubilla esiintyy yli 60 bändiä. Ohjelmatarjonta on tasokas, monipuolinen ja omaleimanen.

- Voimme todeta jo tässä vaiheessa, että Ilosaarirockissa tulee olemaan ennätyksellinen määrä artisteja. Neuvotteluja käydään edelleen niin kotimaisten kuin ulkomaisten artistien kanssa, kertoo Joensuun Popmuusikoiden puheenjohtaja Markku Pyykkönen.

Ulkomaisista bändeistä Ilosaarirockissa nähdään aikaisemmin ilmoitettujen lisäksi Gluecifer (NOR), Blood For Blood (US), Nasum (SWE), Markscheider Kunst (RUS). Ennakkotietoihin poikkeuksen tekee Gang Starr (US), joka on peruuttanut koko Euroopan kiertueensa heinäkuun osalta.

Uusimpina kotimaisista bändeistä ovat varmistuneet Maija Vilkkumaa, Don Johnson Big Band, The Crash, The 69 Eyes, Scandinavian Music Group, Maqyar Posse, No Shame, Happoradio ja Tarot.


Uudella Rentolavalla chillaillaan

Linnunlahden uimarannalla sijaitsevalla uudella Rentolavalla esiintyvät Jamstream, Puppa J. & Tasottavat, Quintessence, Jukka Poika & Jenkkarekka, Mariska, Tohtori Orff & Herra Dalcroze, Markscheider Kunst (RUS), Soul Captain Band ja Jazzgangsters.

- Nimensä mukaisesti Rentolavalla soitetaan rentoa ja rytmikästä musiikkia. Uimarannalla sijaitsevan lavan tunnelma on omiaan chillailuun ja tanssahteluun, naurahtaa Pyykkönen.


Klubeilla töminää, suloa, metelliä ja rumbaa

Klubiohjelma on viimeistelyä vaille valmis. Perjantaina 16. heinäkuuta Ylex-teltassa järjestettävässä perinteikkäässä Töminässä esiintyvät Diablo, Spitfire (RUS), Oi Polloi (Skotlanti), Kumikameli ja Lucky Bastards. Suomirock-painotteisella Suloklubilla esiintyvät perjantaina 16.7. Liekki, Absoluuttinen Nollapiste, Ultramariini, Stella, Pavians ja BetoniHank. Metelliklubilla lauantaina 17.7. nähdään Sonata Arctica, Insomnium, Norther ja Scorngrain. Festivaali päättyy sunnuntaina 18.7. Rumbaklubiin. Klubiesiintyjiä ovat Martti Servo & Napander, Kemopetrol ja Maryland.

Viimeisimmät ohjelmatiedot päivitetään Ilosaarirockin verkkosivuille www.ilosaarirock.fi!

Lisätietoja:
puheenjohtaja Markku Pyykkönen, Joensuun Popmuusikot,
050 354 9068 / [email protected]