Fanfare Ciocârlia

 

Fanfare Ciocârlia (ROM)

Romanialainen Fanfare Ciocârlia on suurelle suomalaisyleisölle kohtalaisen tuntematon nimi, vaikka bändi vierailikin Suomessa viimeksi syksyllä 2007. Maailmalla tämä kolmetoistahenkinen yhtye on hankkinut pitkän uransa aikana mainetta mukaansatempaavilla konserteillaan, joita se on soittanut yli viidessäkymmenessä maassa.

Fanfare Ciocârlia on maailmanmusiikkia sanan varsinaisessa merkityksessä. Bändin romanialaistausta kuuluu tietenkin musiikissa selvimpänä, mutta lisäksi elementtejä lainataan muualtakin: vaikutteita kuulee latinomusiikista kuin flamencostakin. Fanfare Ciocarlia on itse määritellyt musiikkiaan pilke silmäkulmassa balkanilaisfunkiksi.

Fanfare Ciocârlia on ehtinyt ahkeran keikkailun ohella myös levyttämään. Viime vuonna ilmestyi kokoonpanon viides julkaisu Queens and Kings, jolla kuullaan runsaasti kiinnostavia vierailijoita. Ilosaarirockin rauhaa, rakkautta ja yhteisymmärrystä ruokkivaan ilmapiiriin Fanfare Ciocârlia sopii kuin nakutettu. Arkihuolesi kaikki heitä ja suuntaa pistämään jalalla koreasti!


www.fanfare-ciocarlia.com
myspace.com/fanfareciocarlia


< takaisin