Biffy Clyro (UK)

Seuraava supernimi?

Yleisössä kaikuu "Mon the Biffy" -hokema, hiki virtaa teltan seinistä, jännitys on veitsellä leikattava. Lavalla kipuaa kolme tatuoitua karvaturria. Rumpalin laskiessa koneen käyntiin odottava tunnelmahuokailu räjähtää huutoon. Melodinen mutta kiivas rock hurmaa festivaaliyleisön. Biffy Clyro valloittaa. Taas kerran.

Biffy Clyro on yhtye, joka on tällä hetkellä kaikkien rockmusiikkia seuraavien huulilla. Bändistä uumoillaan seuraavaa isoa nimeä Foo Fightersin ja Musen vanaveteen. Skotlantilainen trio tunnetaan armoitetun kovana livebändinä, jolla on hurjan uskollinen seuraajakunta. Yhtyeen suosio perustuu pitkälti ahkeraan keikkailuun ja tinkimättömään yleisölle antautumiseen. Biffy Clyron tekemä vuosien työ palkittiin neljännen Puzzle-albumin myydessä Briteissä kultaa. Loppuvuodesta 2009 julkaistu levy Only Revolutions on kasvattanut bändin kansainvälistä suosiota ennestään. Tällä hetkellä kaikki haluavat palan Biffyä. Suomalaisille yhtye on tullut tutuksi viimeistään radiokanavat valloittaneiden Many of Horror- ja Mountains-singlejen myötä. Biffy Clyro on virkistävä poikkeus trendejä seuraavaa omaperäisyyttä korostavassa ajassamme. Yhtyeessä ei ole sinänsä mitään erikoista, siinä vain on kaikki täysin oikein: tiukkaa soittoa, loistavia biisejä ja pitelemätöntä energiaa. Hittoako sitä muuta tarvitaan?

Biffy Clyron festivaalikeikka voi hyvinkin olla vuoden rockkokemus 2010. Kannattaa ottaa tiukasti paikka eturivistä, heittää paita huiteliin ja antautua virran vietäväksi!


www.biffyclyro.com
myspace.com/biffyclyro


< takaisin

Biffy Clyro (UK)