Eläin

Jonkin verran keskivertoa parempi yhtye

Kun tarjolla on Eläimen musiikkia, ei tarvitse tyytyä keskinkertaisuuksiin. Helmikuun lopussa esikoislevynsä julkaiseva joensuulainen Eläin on ainakin jonkin verran keskivertoa parempi.

Koskaan ei ole rockmusiikin vastainen musiikki ollut näin jännittävää! Kivojen melodioiden seassa Eläimellä on ihan hyviä sanoituksia. Eläintä kuunnellessa voi myös tanssia nykivästi.

Eläimen taiteellinen ja taloudellinen menestys tulee luultavasti olemaan vääjäämätöntä. Todisteena tästä yhtyeen jäsenten aiemmin menestyneitä julkkiksia muistuttava ulkonäkö: laulaja-kitaristi Torvinen on kuin ilmetty lyhyempi, lihavampi ja elämänhaluisempi versio edesmenneestä poptähti Ian Curtisista, kun rumpali Koskelo puolestaan muistuttaa erehdyttävästi nyt jo unohdettua näyttelijää Kurt Russelia. Muut jäsenet Kuikka, Hirvonen ja Uusiniemi näyttävät muuten vain uskottavilta julkkis-look-a-like -ystäviensä rinnalla.

Tätä keikkaa et halua jättää väliin!

Ystävällisin terveisin:
Timo Torvinen / Eläin


www.jukirecords.fi/elain
myspace.com/elainbandi

___

Streak and the Raven (Seinäjoki), Eläin (Joensuu) ja G-ODD (Oulu) soittavat tänä kesänä Provinssirockissa, Ilosaarirockissa ja Qstockissa festivaalien yhteisen bändivaihdon merkeissä.


< takaisin

Eläin