Ismo Alanko & Teho-osasto

Terveisiä Teho-osastolta

Ismo Alanko ja Ilosaarirock, miten lyömätön liitto! Mies on esiintynyt Ilosaarirockissa monen monta kertaa ja harvassa ovat ne, jotka ovat kaikki keikat todistaneet. Käsi ylös kuka oli kuuntelemassa Hassisen Konetta 1980? Tai Sielun Veljiä 1987? Alankoa Ihmemaassa 1991, Säätiötä 1998... Se onnellinen, joka keikat on nähnyt voi todistaa, ettei Ismo ole antanut sammalen kasvaa ja innon sammua. Mies on seurannut vimmaisesti taiteellista ambitiotaan etsien uusia tapoja ilmaista ihmisyyden perimmäisiä totuuksia.

Vuoden 2008 Blanco Spirituals -albumilla alkanut yhteistyö lyömäsoittajavirtuoosi Teho Majamäen kanssa on ollut herra Alangon uran hedelmällisimpiä aikakausia. Duo on tuottanut kaksi verevää albumia, joiden monivivahteista äänivallia on erittäin hankala uskoa vain kahden miehen tuottamaksi.

Tuleva kesä on Ismo Alangolle jo kolmaskymmenes festivaalikesä ja silloin lupa odottaa jotakin suurta. Hurjasti uudella Onnellisuus-levyllä vauhkonnut kokoonpano kasvaa duosta viisikoksi, kun Ismon ja Tehon mukaan liittyvät jo Säätiön ajoilta tutut Timo Kämäräinen (kitara, laulu) ja Jape Karjalainen (basso, laulu) sekä lyömäsoitinvirtuoosi Zarkus Poussa (rummut, laulu). Lopputuloksena on odotettavissa villiä rytmiikkaa ja runsaasti lauluvoimaa. Kevään klubikeikat ovat todistaneet Ismon ja Tehon kahden miehen energian, jolla yleisö on saatettu hurmokseen. Mitä mahtaakaan suuri kokoonpano saada aikaan? Ilosaarirock ottaa ilolla vastaan Ismo Alangon ja Teho-osaston!


www.ismoalanko.com
myspace.com/ismoalanko


< takaisin

Ismo Alanko & Teho-osasto