Kemmuru

Landespedet valloitti Stadin

Kemmuru tietää miten homma hoidetaan. Kymmenen vuotta aktiivista työtä ja tinkimätöntä asennetta ovat muovanneet ryhmästä keikkoja heittämällä loppuunmyyvän ja kriitikoiden suosiman kunnianhimoisen hiphopin lipunkantajan. Kemmurun olemassaolo muistuttaa, että hiphop ei ole kuollut kulttuurisena ilmiönä ja sisällöllisenä liikkeenä, vaikka niin moni myyntilistojen kärjessä komeileva muoti-ilmiöräppäri yrittääkin alentaa räpin muun liukuhihnapopin tasolle.

Kemmurun dj J-Laini hallitsee Helsingin yöelämää pyörittäen lukuisia klubeja joko itsenäisesti tai osana kansainvälistä mainetta niittänyttä Top Billin -kollektiivia. Klassisesta sämplepohjaisesta hiphop -soundista puhuttaessa mc / tuottaja Aksim on Suomen ehdotonta kärkeä, ja yleensä hänellä onkin näppinsä pelissä kaikissa keskeisissä Suomiräp-julkaisuissa. Mc Jodarok on Helsingin suurin joensuulaisräppäri, joka Kemmurun ohella julkaisee epäsäännöllisen säännölliseen tahtiin erilaisten yhteis-, sivu- ja sooloprojektien levyjä.

Kemmurun kauan odotettu kolmas kokopitkä ilmestyy maaliskuussa, ja voimme olla varmoja, että jälleen tämä kolmikko täyttää Rentolavan rannan tanssivilla ihmisillä ja landespedeillä. Eipä!


www.monsp.com/kemmuru
myspace.com/kemmuru


< takaisin

Kemmuru