Melrose

Homma hanskassa

Energia on A ja O laulettiin aikanaan eräässä suomipunkin varhaisteoksessa. Pelkällä energialla ei kuitenkaan usein synny kuin päämäärätöntä kohkausta. Tarvitaan lisäksi myös hienoja biisejä, karismaa, uskottavuutta ja maileja mittariin. Näitä kaikkia löytyy rutkasti triosta nimeltä Melrose.

Jo liki kolmekymmentä vuotta tahkonnut bändi sekoitti aikanaan esikoislevyllään ja sen myötä tehdyillä keikoilla sekä musiikkikriitikot että yleisön. Tohinan ohessa useampi kitaristinalku sai herra Tokelalta opetuksen siitä, miten kitara onkin oikeasti lyömäsoitin. Vaikka Melrosen musiikista on helposti löydettävissä rockabilly-juuret eivät kitaristi-laulaja Tokela ja kumppanit kuitenkaan missään vaiheessa ole suostuneet asettumaan billy-puritaanien luomiin karsinoihin. Tämä tehtiin selväksi jo debyyttialbumin (Melrose, 1986) ensimmäisestä tahdista lähtien. Siitä eteenpäin matkaa on tehty omalla polulla, jonka varrella ovat vilahdelleet niin Johnny Burnetten kuin yhtälailla AC/DC:n ja punkinkin parhaat puolet.

Melrosella on hallussa paitsi rock niin myös roll. Tämä pyörä pyöriikin harvinaisen vakuuttavasti. Kun homman osaa, niin mailasta ei tarvitse puristaa ja voi vain todeta: It's In The Bag!


myspace.com/melrosefinland


< takaisin

Melrose