Pariisin Kevät

Helsingin mysteeripopparin debyyttikeikka

Keväällä 2008 radionkuuntelija ei voinut välttyä Pikku Huopalahti -hitin puskevalta bassoraidalta. Kappaleen raukean elämänmyönteisyyden ja sanoitusten ihastuttavien arkihuomioiden taustalta löytyi mystinen yhtye nimeltä Pariisin Kevät. Kukaan ei tuntunut tietävän bändistä mitään, mutta superlaadukkaiden poptimanttien sarja kertoi, ettei kyseessä ollut aloittelija. Viimeistään Meteoriitti-albumin ilmestyssä kyselijöille paljastui, että Pariisin Kevät on yhtä kuin Major Labelista tunnettu musiikin monitoimimies Arto Tuunela. Raskaammasta musiikista paremmin tunnettu Tuunela oli rakennellut suomekielisiä popkappaleita studiotyönsä ohella. Menestys oli välitöntä. Myyntimenestyksen ja kriitoikoiden huumaavan suitsutuksen lisäksi Meteoriitti ansaitsi Emma-ehdokkuuden vuoden debyytti-albumista.

Pariisin Kevät ei ole hartaasta anomisesta huolimatta suostunut soittamaan yhtään keikkaa ennen kesää 2010. Tuunela on seurannut keikkailettomuudessa sielunkumppaniaan Leevi & The Leavingsia, johon yhtyeen musiikkia onkin verrattu. Keväällä julkaistavan Pariisin Kevään kakkosalbumin jälkimainingeissa Tuunela kuitenkin kokoaa ympärilleen livekokoonpanon ja saapuu Ilosaarirockiin yhtyeen vuosia odotetulle historian ensimmäiselle keikalle.

Pariisin Kevään musiikki on täydellinen soundtrack festivaalipäivän kuuman auringon paahtamalle iholle ja elämänilolle. Tervetuloa Pariisin Kevät. Ja tervetuloa kesä!


www.pariisinkevat.com
myspace.com/pariisinkevat


< takaisin

Pariisin Kevät