Polarsoul ja Kaverit LIVE

Mixtapesarjasta livebändiksi

Heinäkuussa Rentolavan valtaa Ilosaarirockia varten koottu superspecialkokoonpano Polarsoul ja Kaverit LIVE. Luvassa on tiukkaa tanssitusta, paksuja rytmejä ja vakuuttavia vokaaleita suoraan klubiskenen huipulta. DJ Polarsoulin keräämässä ryhmässä mikrofoniin tarttuu iso joukko kovatasoisia vierailijoita, joten mahtavilta juhlilta ei voi välttyä.

Keväällä 2007 monen reggaen ja hiphopin ystävän pää kääntyi genrerajoja surutta sumentavan mixtapen suuntaan, jonka kansiteksti Bullet Bullet Bullet! tiivisti äänitteellä vallinneen hengen. Vastustamattomasti potkinut mixtape oli viides osa DJ Polarsoulin julkaisusarjaa, mutta samalla ensimmäinen joka todenteolla esitteli DJ/tuottajan omaa tuotantoa ja sorvaamia remiksejä.

Alkuvuodesta 2010 valmistui mixtape-saagan kahdeksas osa Winter Symphony, jolla Polarsoulin resepti oli muhinut lopullisesti täysin omintakeiseksi ja vastustamattomaksi keitokseksi. Miksauksella sekoitetaan rakkaudella klassista musiikkia, lihavia monentyyppisiä rytmejä, jamaikavokaaleita, dubstepiä ja.. no, lista jatkuu. Lopputulos – jota on mahdotonta asetella genrelaatikoihin – on jotain harvinaisen viihdyttävää ja uutta. Keväällä 2010 oli aika ottaa seuraava askel, ja syntyi ajatus Polarsoulin ohjastamasta liveshowsta. Kun puikoissa on tämä kaveri, on lopputulos taatusti viihdyttävä ja täynnä tukevasti potkivaa rytmiä.

Ainiin, näin meidän kaverien kesken Polarsoul on ihan "polle" vaan. Tervetuloa viihtymään!


myspace.com/polarsoul


< takaisin

Polarsoul ja Kaverit LIVE