Tunnelmissa-reggaedisko

Tunnelmissa-reggaedisko

Viime vuosina festarikansalta paljon kiitosta saanut Tunnelmissa-reggaedisko toimii jälleen festivaalin ranta-alueella. DJ-toimintaan keskittynyt lava esittää Suomen parhaiden selektorien toimesta hienoimpia paloja reggaen eri tyylilajeista. Tunnelma vaihtelee lempeänkeinuvista rocksteady-rytmeistä aina nopeatahtiseen dancehall -paukutukseen biisivalintojen liikkuessa luontevasti reggaen kulmakivibiisien ja tuoreimpien hittien välillä.

DJ Ker-One

DJ Ker-One pyörittää Joensuussa Reggae-Mash -klubia ja omaa reggae-painotteista radio-ohjelmaa. Mies on soittanut useiden eturivin suomalaiselektoreiden kanssa ja saanut runsaasti kehuja laadukkaasta selektiostaan.

Cstar & Gibson Jones

Cstar kuuluu maamme nuoriin vokalistilupauksiin. Mies voitti vuonna 2007 räpin suomenmestaruuden vain 18-vuoden ikäisenä ja alkoi pian työskennellä reggaen, dancehallin ja dubstepin parissa. Sittemmin Cstar on esiintynyt runsaasti eri puolilla Suomea sekä tiskijukkien että live-orkestereiden kanssa. Artistin aikaansaannokset reggaevaikutteisen dubstepin saralla ovat herättäneet mielenkiintoa Suomen lisäksi Euroopassa ja USA:ssa. Tänä kesänä myös Ilosaari pääsee nauttimaan Cstarin jamaikavaikutteisesta ulosannista, jota paksuin bassolinjoin maustaa DJ Gibson Jones lohjalaisesta Family Sound -kollektiivista.

myspace.com/kscstar
myspace.com/familysoundselectors

J-Laini

DJ J-Laini on tehnyt pitkän päivätyön mustan rytmimusiikin parissa. Mies muodostaa kolmasosan räpyhtye Kemmurusta ja kuluu kenties Suomen tunnetuimpaan DJ-kollektiiviin, helsinkiläiseen Top Billin -ryhmään. Viimeisen vuoden aikana DJ J-Laini on ollut usein nähty esiintyjä hiphop- ja elekrotapahtumien lisäksi myös reggae ja dancehall -illoissa. J-Lainilla onkin monipuolisen musiikkituntemuksensa ansiosta tuore tapa lähestyä jamaikalaisia musiikkiperinteitä.

myspace.com/djjlaini

Komposti Sound

Komposti Sound on yhtä kuin selektorit Bommitommi, Enrico ja VG+. Kollektiivi tunnetaan suomireggaen monipuolisena ja pitkäaikaisena vaikuttajana, joka tällä hetkellä isännöi Suomen kenties tunnetuinta reggaeklubia, viikottaista Redrumin Reggae Sundays -iltaa. Sen lisäksi, että Komposti Sound tuo tasaisesti Suomeen maailmankuuluja reggae- ja dancehall -artisteja, miehet esiintyvät eri puolilla maailmaa myös itse: kollektiivi teki vasta kiertueen Japanissa ja on ollut jo usean vuoden ajan kysytty esiintyjä ympäri Eurooppaa.

myspace.com/kompostisound

Black Bear Sound

Black Bear Soundin muodostavat selektorit Antzah ja Resupekka. Black Bear on pitkän ja aktiivisen toimintansa johdosta ottanut paikkansa suomalaisten reggaesoundien kärjessä: miehet järjestävät kotikaupungissaan Turussa useaa rytmimusiikkiklubia ja tuovat nimekkäitä artisteja ulkomailta Suomeen. Kaksikon laajalti kehuja keränneet dj-esiintymiset ovat vieneet kaksikkoa myös eri puolille Eurooppaa, mitä on siivittänyt myös Antzan remiksit A7 Remix -artistinimellä. A7 Remix onkin tänä päivänä arvostettu ja hyvin tunnettu brändi dj/selektori -piireissä.

myspace.com/blackbearsound
myspace.com/a7remix

4Ward Squad

Forward Squad tunnetaan energisistä ja hyväntuulisista esiintymisistään. Selektorit Chappa ja Selektoni koostavat settinsä one drop- ja dancehallreggaesta sekoittaen miksauksiinsa sopivassa suhteessa Jamaikan vanhoja perinteitä ja uusimpia tuulia. Forward Squad on ollut jo pitkään vakiovieras Helsingin eri reggaeklubeilla.

myspace.com/4wardsquad


< takaisin

Tunnelmissa-reggaedisko Ilosaarirockin ranta-alueella:

Lauantai 17.7.

klo 13: DJ Ker-One

klo 15: Cstar & Gibson Jones

klo 17: J-Laini

klo 19: Komposti Sound
(Bommitommi, VG+ & Enrico)

klo 21: Komposti Sound
(Bommitommi, VG+ & Enrico)


Sunnuntai 18.7.

klo 14: Black Bear Sound
(Resupekka & Antzah)

klo 16: Black Bear Sound
(Resupekka & Antzah)

klo 18: 4Ward Squad
(Chappa & Selektoni)

klo 20: 4Ward Squad
(Chappa & Selektoni)