On aika kiittää

18.7.2010

Sanotaan se nyt ääneenkin: vuoden 2010 Ilosaarirock alkaa olla rokattu. Yksi toisensa jälkeen verkkotoimituslaiset keräävät kimpsujaan ja suuntaavat nauttimaan viimeisistä festarihetkistä Laulurinnettä hellivässä ilta-auringossa. Hiljentyvästä tahdista huolimatta tekstejä ja kuvia putoilee tälle sivustolle vielä ensi viikon aikana, ja niiden avulla voi loiventaa kovinta rokki-ikävää ja fiilistellä menneitä hetkiä.

Kymmenvuotias verkkotoimitus kiittää kaikkia kertakaikkisen upeasta viikonlopusta ja jää odottelemaan ensi vuotta. Pienellä haikeudella, mutta suurella ilolla: rok rok ja hei hei.

Verkkotoimitus

Kuvaajat: Aleksi Makkonen (AM), Jussi Ratilainen (JR), Jussi Korkeela (JK), Iiris Vehviläinen (IV), Lauri Tujula (LT), Petri Luukkanen (PL), Elisa Rauma (ER), Antti Laitila (AL), Liisa Salonen (LS), Markus Korpi-Hallila (MKH), Maria Kozulya (MK), Risto Kuittinen (RK), Arttu Kokkonen (AK), Tuomas Vitikainen (TV)

10-synttärit verkkotoimituksessa

18.7.2010

Nämä festarielämää -tarinat ovat viihdyttäneet teitä jo kymmenen vuotta. Synttärilaulun paikka, hiphei!!  Iloinen ja väsymätön porukka toimittajia ja kuvaajia vuosi toisensa perään kerää festarielämän parhaat palat teille Ilosaarirockin verkkosivujen lukijoille. (lisää…)

Rokahtavampaa sunnuntaita, arvon rokväki!

18.7.2010

Ilosaarirockin verkkotoimitus on jälleen palannut pääkallopaikalleen omalle privaatille telttapaikalleen ja iskenyt sunnuntain kimppuun. Samalla, kun Lapko ja Vuokko Hovatta rummuttivat alkutahdit päivään, verkkotoimitus käänsi tuulettimet täysille ja rullasi seinän teltastaan irti. Näillä mennään, ja uskomme, että hyvä tulee.

Keikkajuttuja, haastatteluja, kuvia ja käännöksiä on tulossa runsain mitoin jälleen pitkin päivää, joten pysykäähän linjoilla. Vesipullo olkoon kaveri tänäänkin. Rok rok.

Verkkotoimitus

Kiitos ja kumarrus lauantaista

17.7.2010

Vielä perjantai-iltana heistä ei ollut tietoakaan, mutta lauantaina backstagella huiski teltallinen touhukkaita kuvaajia ja toimittajia. Jo kymmenettä kertaa peräkkäin nämä innokkaat verkkotoimituslaiset kasasivat rivinsä ja tuottivat Rokväelle mielettömän kattauksen materiaalia Ilosaarirockin ensimmäisestä päivästä. Eikä tässä vielä suinkaan kaikki: toinen samanlainen tai kenties jopa edeltäjäänsä hienompi festaripäivä on vielä edessä!

Tämän viestin myötä tahdommekin toivottaa nautinnollista Ilosaarirock-viikonvaihteen jatkoa. Kerätkää voimia sunnuntaihin, ja pitäkää itsestä ja kaverista huolta. Rok rok.

Verkkotoimitus