Ammattilaisten ilta lauantaina 18.7.2010 Joensuun Teatteriravintolassa

Ilosaarirock-festivaaliviikonloppu saa jatkoa sunnuntaina Joensuun Teatteriravintolassa! Sunnuntaina 18.7. juhlitaan rokkiviikon päättäjäisiä Ammattilaisten illassa, joka järjestetään Joensuun sydämessä, kaupungintalon Teatteriravintolassa (Rantakatu 20).

Parina aikaisempana vuotena loppuunmyyty Ammattilaisten ilta muistetaan etenkin villeistä tansseista sekä vapaista mikki- ja DJ-sessioista, joissa on nähty myös Ilosaarirockin Rentolavalla ja Tunnelmissa-reggaediskossa esiintyneitä artisteja. Uutuutena bileet laajenevat tänä vuonna kolmeen osastoon, kun Lasiterassin ohella esiintyjiä on myös sisäpihalla ja alakerrassa Teatteriklubilla. Tapahtumalle on myös myönnetty jatkoluvat, joten meininki ei lopu ennen aamuneljää!

Lasiterassilla soi reggae, dancehall ja hiphop

Lasiterassi on omistettu reggaelle, dancehallille, hiphopille ja globaalille tanssimusiikille. Lasiterassin DJ-kattaus on luunkova, kun levyjä valitsevat niin helsinkiläinen Forward Squad ja turkulainen Black Bear Sound kuin myös viime vuoden tapahtumassa potin räjäyttäneet DJ Herman Prime (Plauge) ja Boom Shakalaka DJ:t. Viime vuonna lasiterassin tanssit olivat hikiset: socarytmit paukkuivat, tunnelma oli katossa ja niin yleisösssä kuin DJ-pöydän takana riisuttiin lopulta paitoja pois. Tuttuun tapaan viereinen ulkoterassi tarjoaa viileämmän levähdyspaikan.

Sisäpihalla livebändejä

Sisäpiha on varattu livebändeille, kun lavalle nousevat The Capital Beat, Laineen Kasperi ja Palava kaupunki sekä Kap Kap. Viime vuonna debyyttialbuminsa julkaissut ja silloin myös Ilosaarirockissa esiintynyt The Capital Beat on espoolais-helsinkiläinen 8-miehinen ska:ta, reggaeta ja poppia soittava orkesteri. Lappeenrantalainen hiphop-artisti Laineen Kasperi saapuu Ammattilaisten iltaan Palava kaupunki -yhtyeensä kanssa. Muun muassa Kaucas-yhtyeestä tunnetulla miehellä on alla jo viisi julkaisua, joista uusin Olet tässä julkaistiin helmikuussa. Lisäksi lavalle nousee myös debyyttialbuminsa elokuussa julkaiseva lupaava new wave/indie-yhtye Kap Kap, joka esiintyy tänä kesänä myös Flow Festivaalin avajaiskonsertissa The Chemical Brothersin ja LCD Soundsystemin ohella. Livebändien lisäksi sisäpihalla kuullaan dj-musiikkia, kun levyjä pyörittämään saapuu DJ Eaves (Rollomatik).

Teatteriklubilla technoa, housea ja dubstepia

Kaupungintalon kellarikerroksessa Teatteriklubilla homman nimi on techno, house, dubstep ja elektroninen tanssimusiikki. DJ Eliot Ness on helsinkiläinen DJ, joka on ollut paljon vaikuttamassa klubi- ja ravekulttuurin kehitykseen Suomessa. Ness on soittanut myös kansainväilisesti tärkeissä rave-tapahtumissa ja -klubeilla aina Love Paradesta lähtien, sekä esiintynyt samoilla lavoilla teknoikoneiden kuten Carl Coxin kanssa. Klubimusiikin uutta aaltoa bileissä edustaa DJ Juden, joka on tuttu helsinkiläisestä Emperatron-kollektiivista. Emperatronin uusi EP julkaistaan 16.7 ja levy-yhtiönä on tietenkin Top Billin. Lämmittelysetit tarjoavat Dirty Bass DJ:t Joensuusta.

Ammattilaiset jaksavat loppuun asti! Ota maanantai vapaaksi ja saavu bileisiin, sillä tämä klubi tarjoaa letkeän päätöksen viikonlopulle.

AMMATTILAISTEN ILTA 2010: Ilosaarirockin jatkobileet

SISÄPIHA: LIVE-bändit (rock/ska/funk/hiphop etc.) (klo 23-04)

TEATTERIKLUBI (techno/house/dubstep/electronic club music) (klo 23-04)

LASITERASSI (reggae/hiphop/dancehall/global dance music) (klo 22-04, ulkoterassi klo 2.30 asti)


< takaisin

Ammattilaisten ilta 2010

Liput ennakkoon Tiketistä 11 € + Tiketin toimitusmaksut: tiketti.fi/tapahtuma/8671

Joensuussa ennakkolippuja myy Levy-Eskot (Kauppakatu 27).

22-04 | K-18 @ Teatteriravintola / Joensuu City Hall
(sisään ja ulos ainoastaan pääovesta)

Yhteistyössä:
gurut.fi
tiketti.fi
djshop.fi
ironlak.com
ilosaarirock.fi
jns.fi/teatteriravintola