Unohtakaa MM-kisat: Ilotytöt vastaan Armeija

Ilosaarirockin oma jalkapallojoukkue HC Ilotytöt haastaa lauantaina 3.7. Suomen Armeijan. Näytösottelu Pohjois-Karjalan Prikaatin ja Ilotyttöjen välillä pelataan osana Hutsin urheilukeskuksessa Kiteellä järjestettäviä Jalistsempaloita. Jo ennakkoon klassikoksi julistettu ottelu pelataan iltapäivällä kello 13-14, sillä myöhäisemmän peliajan pelätään vievän liikaa katsojia MM-kisojen puolivälieräottelulta Argentiina-Saksa. Ilotyttöjen kapteenin Hanna Puolakan mukaan peliin valmistautuminen on sujunut suunnitelmien mukaan ja joukkue on kovassa vireessä.

– Keväällä aloitettu leiritys on tuottanut tulosta ja pelaajien kuntohuippu sijoittuu viikonlopun otteluun. Olemme tarkkailleet Suomen Armeijan pelityyliä videokoosteilta ja uskon vahvasti, että meillä on mahdollisuudet voittoon. Fyysisen koon puolesta jäämme jälkeen esimerkiksi pääpelissä, mutta meillä on muutamia temppuja varastossa, joilla Armeijan miehet jallitetaan, kommentoi Puolakka.

Turnauksen ohjelmistossa on Ilotyttöjen pelin lisäksi junnupelejä pienkentillä, Pohjois-Karjalan Prikaatin kalustoesittelyä, Pajarin Puntin penkkikisat sekä näytösottelu Janne Hongiston Kassan Baarin maailmantähtien sekä turnaustähdistön välillä. Paikalle saapuu myös suomirocksuosikki Kotiteollisuuden keikkabussi, johon yleisöllä on mahdollisuus tutustua omalla vastuulla. Lisäksi Kassan Baarin levyvelho luo päivän mittaan urheilukeskuksessa turnaustunnelmaa. Tätä et voi jättää väliin!

Jalistsempalot 3.7.2010 Hutsin urheilukeskuksessa Kiteellä kello 9–18.

Näytösottelu Suomen Armeija — Hc Ilotytöt pelataan kello 13–14.


< takaisin