Rytmiklubi & Rytmipuisto Sessiot 16.7.-17.7.2010 Joensuussa

Tämän vuoden Ilosaarirock-viikonloppuna urbaanin rytmimusiikin ystäviä ei jätetä kylmäksi myöskään klubeilla. Lauantaina 17.7. järjestetään Rytmiklubi Joensuun sydämessä, kaupungintalon Teatteriravintolassa (Rantakatu 20). Perjantaina vietetään Rytmipuisto Sessioita klo 11-18 kaupungintalon läheisessä Vapaudenpuistossa.

Rytmiklubi järjestetään tänäkin vuonna kolmessa eri osastossa ja bileet kestävät aamuneljään saakka!

Sisäpihalla esiintyy Jätkäjätkät, joka on tällä hetkellä yksi Suomen kovimmista livebändeistä. Tähän kymmenenhenkiseen orkesteriin kuuluvat muun muassa Asa, Puppa J, Joska Josafat ja Kim "Kasio" Rantala. Tämä hiphopista käynnistynyt musiikillinen evoluutio on edennyt tavalla, joka on saavuttanut laajalti vastakaikua myös genren rajojen ulkopuolelta. Jätkäjätkät sekoittelee sulavasti musiikissaan niin hiphopia ja reggaeta kuin myös balkanilaisia tunnelmia ja progea. Rollomatik DJ:t Eaves ja Hesh tanssittavat kansaa tuoreilla ja eklektisillä tanssiseteillään.

Härskeimmät tanssit nähdään taas lasiterassilla, jossa levyjä soittavat Suomen ehdottomaan kärkikastiin kuuluvat DJ:t J-Laini (Top Billin), Selector VG+ (Komposti), sekä Rytmiklubin jokavuotiseen vakiokalustoon kuuluva Poutasound. Selektiossa on luvassa tuoreita spessuja sekä kuumimmat dancehall- ja reggaerytmit suoraan Jamaikalta!

Alakerran Teatteriklubin kellarissa hikoillaan elektronisen ja indie-musiikin tahdissa, jossa levyjä soittavat tamperelainen Plauge-kollektiivi sekä Bassoradiosta tuttu DJ Eppu/Sielunveli. Paikallistä väriä edustaa DJ Crosolli. Maineikasta klubi-iltaa Tampereella pyörittävät Plauge DJ:t soittavat tuoreita klubisoundeja ja yhdistävät taitavasti underground -musiikin ja valtavirtamusiikin tyylejä keskenään. Eppu Helle tunnetaan parhaiten Bassoradion Sielunveli-ohjelman vetäjänä ja maineikkaan Nuspirit Helsinki dj-kollektiivin jäsenenä. Vuosien varrella mies on keikkaillut ympäri maailmaa ja saavuttanut samalla suomalaisen klubiskenen ehdottoman arvostuksen.

Viidettä kertaa järjestettävä Rytmiklubi on osa Popkatu-kaupunkifestivaalia ja sen järjestävät joensuulainen Popkatu-yhdistys ry ja Gurut yhteistyössä Ilosaarirockin kanssa.

Rytmipuisto Sessiot perjantaina 16.7. klo 11-18.

Rytmiklubin tiimoilta järjestetään perjantaina Rytmipuisto Sessiot 16.7. klo 11-18 kaupungintalon läheisessä Vapaudenpuistossa. Ilosaarirock-viikonlopun alkajaisiksi luvassa on urbaania katutaidetta ja musiikkia paikallisten taiteilijoiden ja dj:tten toimesta. Luvassa on myös open mic, jossa kaikki halukkaat voivat käydä testaamassa räppäystaitojaan. Tervetuloa viettämään piknikkiä ja nauttimaan letkeää Ilosaarirock-viikonlopun alkua!

Popkatu & Gurut esittää:

RYTMIPUISTO
Perjantaina 16.07.2010 (11-18) @ Vapaudenpuisto (JNS)

 • DJ EAVES (Rollomatik)
 • Supasoul DJ:t ja vieraat
 • open mic
 • katutaidetta ja tanssia
 • vapaa pääsy! / ikarajaton

RYTMIKLUBI 2010 – Ilosaarirockin jatkobileet:
lauantaina 17.07.2010 (22-04) @ Teatteriravintola (Joensuun kaupungintalo)

SISÄPIHA (klo 23-04)

 • JÄTKÄJÄTKÄT:
  - Asa (räpit)
  - Puppa J (kitara+laulu)
  - Kari Hulkkonen (basso)
  - Pekka Varmo (perc+räp)
  - Joakim Bachmann (rummut)
  - Rasmus Pailos (haitari+perc+laulu)
  - Joska Josafat (kitara+buzuki+laulu)
  - Kim Rantala (koskettimet+haitari+laulu)
  - Erno Haukkala (pasuuna+kaikki muut vasket)
  http://www.myspace.com/jatkajatkat
 • ROLLOMATIK DJ's Eaves & Hesh
  myspace.com/kuikha
  myspace.com/heikkituisku

TEATTERIKLUBI (klo 22-04, ulkoterassi tyhjennetään klo 02:30!)
(dubstep/house/electro/uk funky)

LASITERASSI (klo 22-04)
(dancehall/reggae/hiphop/club)

Muistettavaa:

 • Sisäänpääsyn varmistaa parhaiten ostamalla lipun ennakkoon ja saapumatta liian päihtyneenä klubille.
 • Vaikean alkoholilainsäädännön kanssa tapahtumapaikkojen välisillä käytävillä ei saa valitettavasti edelleenkään kulkea juomien kanssa.
 • Sisään ja ulostulokäynti on ainoastaan pääovesta.
 • Tupakointialueet sisäpihalla ja ulkoterassilla (terassin aukioloaika 02:30 asti).

< takaisin

Rytmiklubi 2010

Liput ennakkoon Tiketistä 12 € + Tiketin toimitusmaksut: tiketti.fi/tapahtuma/8415

Joensuussa ennakkolippuja myy Levy-Eskot (Kauppakatu 27).

Yhteistyössä:
gurut.fi
djshop.fi
ironlak.com
upm.com/fi
ilosaarirock.fi
jns.fi/teatteriravintola
popkatu.fi