Vekararokki Joensuun Ilosaaressa lauantaina 17.7.

Vekararokki ohittanut uhmaiän

Lasten oma rokkijuhla Vekararokki juhlii heinäkuussa jo viidettä syntymäpäiväänsä. Viisivuotias vekara voi mainiosti – puhumaan on opittu omalla äänellä, pystyyn noustu ja kavereitakin on onnistuttu haalimaan roppakaupalla. Uhmaikä on onnellisesti ohitse, mutta aikuisuuteen on vielä reilusti matkaa. Onneksi, sillä Vekararokin mielestä rokki saa olla lapsellista. Rokin pitää olla lapsellista. Rokki voi olla jumppaa tahi humppaa, pääasia että se on hauskaa ainakin perheen pienemmille. Ehkä myös äiskälle ja iskälle. Kun kerran on Ilosaarirokit ja Vaarirokit, niin tottahan toki pitää olla myös Vekararokki.

Vekararokki on perheen pienimmille suunnattu ikioma rokkikonsertti, jossa pompitaan, rokataan ja rollataan takuuvarmasti hyvän lastenrokkimusiikin tahtiin jo viidettä kesää perätysten.

Vekararokki 2010 järjestetään Joensuun Ilosaaressa lauantaina 17.7. klo 12–15, liput maksavat 2 € kappale.

Vekararokki-info: if.kcoriraasoli@ikkorarakev

Lipunmyynti

Vekararokin ennakkolippuja myy:

Joensuun Prisman infopiste 28.6.–16.7.2010

Popkadun infopiste Ilosaaressa ja torilla:
Ma 12.7. Tori klo 11–13, Ilosaari klo 16–18:30
Ti 13.7. Tori klo 11–13, Ilosaari klo 16–18:30
Ke 14.7. Tori klo 11–13, Ilosaari klo 16–18:30
To 15.7. Tori klo 11–13 ja 18–21
Pe 16.7. Tori klo 10–17

Pienten rokkaajien viihtyvyyden varmistamiseksi on pääsylippujen määräksi rajoitettu 3 500. Varmistaaksesi sisäänpääsyn hanki siis lippusi ennakkoon.

Alueella on myytävänä Vekararokki t-paitoja sekä buffetissa pientä suolaista ja makeaa.

Vekararokin esiintyjät 2010

Uppo-Outo ja Kumiankat

Viisi iloista kumiankkaa asustaa Haminan Ankkalammella. Kesäisin kun länsituuli hyväilee ja aurinko hymyilee, Kumiankat hyppäävät ystävänsä Uppo-Oudon kumijollaan matkustaakseen koko maailman ympäri. Kuinka ollakaan matkan varrelle sattuu sopivasti Ilosaari ja Vekararokki.

Uppo-Outo ja Kumiankat -lastenmusiikkiyhtyeen laulujen vuodenaika on luonnollisesti kesä ja tapahtumat sijoittuvat Kumiankkojen kotilammelle. Kumiankkojen keikalla vuorottelevat rokit ja balladit ja meno on auringonkeltaista.

www.freewebs.com/uppoouto


Hevisaurus

Jurahevin kuninkaan valloittavat Vekararokin! 65 miljoonaa vuotta sitten valtavan metronomin luultiin tuhonneet dinosaurukset sukupuuttoon. Velhojen Vuoren uumenissa säilyi viisi jättimäistä munaa, joista eräänä myrskyisenä yönä kuoriutui ennennäkemättömiä jurametallisauruksia. Legenda oli syntynyt ja jurametallikausi alkanut. Ennen Vekararokkia Hevisaurukset räyhäävät Linnamäen Peacocissa Purppuramysteeri-musikaalissa.

Hevisaurus on valloittanut vekaroitten lisäksi myös monen isoveljen, iskän, äiskän ja paatuneen musiikkialan ammattilaisen sydämen. Joensuun Popmuusikoiden toimistollakin on kyynelehditty valtoimenaan Viimeinen mammutti-veisun tahdissa. Vekararokissa tanner tömähtelee näiden hirmuliskojen kavutessa lavalle!

www.hevisaurus.com


Bruunin jengi

Bruunin jengi on pitkän linjan lasten ja lastenmielisten laulattaja. Vekararokissa Bruunin jengin kanssa ilottelee myös Kosti Kotiranta, joten odotettavissa on taatusti leppoisaa ja mukaansa tempaavaa etnoa ja folkrokkia. Tietysti lasten tahdissa ja lasten ehdoilla.


Astra

Tämän vuoden Vekararokin paikallisesta bändistä löytyy tyttöenergiaa lavan täydeltä. Niinivaaran koulun musiikkiluokalta ponnistavan Astran ohjelmistosta löytyy ainakin Sweet Home Alabamaa ja muitakin vekararokkikansallekin taatusti tuttuja rokkeja ja rallatuksia.


Kuvia Vekararokista


< takaisin

Soittoaikataulu:

11.00 Alue avataan
12.00-12.30 Uppo-Outo ja Kumiankat
12.40-13.00 Astra
13.15-14.00 Hevisaurus
14.15-15.00 Bruunin jengi

Vekararokki-julisteYhteistyössä:

Karjalaisen kulttuurin edistämissäätiö

Pohjois-Karjalan osuuskauppa