Joensuussa 13.-15.7.2012 Media Facebook Vimeo 360° virtuaalifestivaalit Lataa mobiiliopas Osta liput Hiilijalanjälki

Looptroop Rockers (SWE)

Ruotsalainen Looptroop Rockers on esittänyt kantaaottavaa hip hopia jo yli kaksikymmentä vuotta. Kokoonpano aloitti uransa nimellä Looptroop jo vuonna 1991. Rockers-liite lisättiin vuonna 2007, kun bändin pitkäaikainen jäsen CosM.I.C. jätti Looptroopin. Sittemmin CosM.I.C. on liittynyt takaisin yhtyeeseen Promoen, Supremen ja DJ Embeen rinnalle.

Looptroop Rockers on jo pitkään nauttinut erityistä suosiota suomalaisten hip hop -fanien keskuudessa, eikä ihme. Kokeneen ja karismaattisen bändin keikat ovat yhtä live-energian alkuräjähdystä, joista voi nauttia myös ilman yhtyeen sanoman täydellistä ymmärtämistä. Sillä sitä sanomaa Looptroop Rockersilla riittää. Bändin alati laajeneva kansainvälinen suosio perustuu hyvien biisien lisäksi undergroundista ponnistaviin provokatiivisiin sanoituksiin ja poleemisiin sloganeihin, kuten Jag sköt Palme. Hikisillä keikoilla iskulauseet pusketaan kuulijoiden kasvoille positiivisilla viboilla, ilman tekoaggressiivista uhoa.

Viime vuonna julkaistu tyylitajuinen ja tiukka albumi Professional Dreamers osoitti, että Looptroop Rockers tunnustaa juurensa ja pystyy vielä parinkymmenen vuoden uran jälkeenkin luomaan Euroopan kovinta hip hopia. Rentolava, kuulolle!

Looptroop Rockers

Tykkäätkö? Tsekkaa myös:
Black Star