Aihearkisto: Verkkotoimitus


On kiitosten aika

15.7.2012 | Aiheet: Verkkotoimitus

Verkkotoimituksen tekemien keikkataltiointien viimeinen silaus menee alkuviikkoon, mutta on jo tullut aika kiittää mitä parhaimmasta Ilosaarirockista. Sen verran paljastettakoon, että sinisen toimitusteltan uumenissa näiden kiitosten esittämismuodolle oli monia muitakin vaihtoehtoja, mutta toimitussihteeri pidättää oikeuden ja kiittää perinteisesti sanallisin kääntein. Kiitos … Lue lisää »

Sunnuntaita, arvon Rokväki!

15.7.2012 | Aiheet: Verkkotoimitus

We are back! Verkkotoimitus palasi paikalleen, kaivoi koneet esille ja kelasi hiiret vapaiksi. Osa toimittajista on jo aloittanut toisen festaripäivän työt, ja ideoita lentää sinisen toimitusteltan täydeltä. Katsotaan, mitä tänään keksimmekään. Aurinko paistaa ja fiilis nousee, jonot lyhenevät ja alue … Lue lisää »

Rennoin askelin kohti festarin puoltaväliä

14.7.2012 | Aiheet: Verkkotoimitus

Elokuun soutaessa ja huovatessa Rentolavalla on Ilosaarirockin verkkotoimituksen tullut aika keriä toimitus kasaan ensimmäisen festaripäivän päätteeksi. Päivä on ollut jälleen kerran mitä mahtavin, ja 41. Ilosaarirock-lauantain helmet on poimittavissa nettisivujen Festarielämää -osiosta. Tutustukaa myös netti-TV:n tekemiin haastatteluihin, sillä kuvan kertoessa … Lue lisää »

Web media, at your service!

14.7.2012 | Aiheet: In English, Verkkotoimitus

The Ilosaarirock web media is camped out at our usual hunting grounds behind the Main Stage, but now amid a totally new soundscape.  The new layout for the festival area has brought some sound and fury to the reporters, photographers … Lue lisää »

Verkkotoimituksesta päivää!

14.7.2012 | Aiheet: Rokin tekijät, Verkkotoimitus

Ilosaarirockin verkkotoimitus on leiriytynyt tutulle toimintapaikalleen päälavan backstagelle täysin uuden ääniympäristön äärelle. Laajentunut festarialue on tuonut meininkiä myös täällä päivystävien kuvaajien ja toimittajien työympäristöön, sillä Sue-lavaa voi nykyisellään lähes käydä hipaisemassa. Mehän siis olemme keskellä kaikkea! Tiedossa on jälleen reipas … Lue lisää »