Sisarukset rokkaamassa


Sitä luulisi, että koko Ilosaarirock-viikonloppu on suuri syy ajella autolla kauempaakin Joensuuhun, vaikka sääolosuhteet olisivatkin epävakaiset. Kuitenkin on olemassa myös niitä pienempiäkin ja ihan yhtä päteviä syitä saapua kaupunkiin, kuten nyt vaikkapa pelkästään nuo perjantaina 13.7. Rokin aloittavat Sulo- ja Töminä-klubit.

Tätä mieltä ovat ainakin sisarukset Annukka ja Kimmo sekä Annukan miesystävä Mikko ja Kimmon vaimo Jonna.  He olivat päättäneet tulla nauttimaan vuoden 2012 Ilosaarirockin antimista katsastamalla vain Sulo-klubin tarjontaa. Seurueesta Annukalla on kolmas kerta Ilosaarirockissa, kun taas seurueen muille jäsenille vierailu on ensimmäinen. – Idea Sulo-klubille tulosta syntyi kalareissulla Puruvedellä, Annukka kertoo.

Koko perjantainen rokkivisiitti on sujunut odotusten mukaan jouhevaan ja kiireettömään tahtiin. Suuremmat lippujonot on onnistuttu välttämään ja festivaalitunnelma on vienyt mukanaan. Visiitin kohokohdaksi on tähän mennessä noussut kaikkien seurueen jäsenten odottama Viikatteen keikka, joka onnistui loistavasti.

Kysyttäessä suunnitelmia palata festivaalitunnelmiin jälleen ensivuonna, Annukka vastaa: – Mahdollisesti tullaan taas koko viikonlopuksi sellaisella tutulla kaveriporukalla, jonka kanssa olemme aiemminkin käyneet Ilosaarirokissa.

Teksti: Henkka Leppänen

Aihe(et): Sekalaiset.