Joensuussa 13.-15.7.2012 Media Facebook Vimeo 360° virtuaalifestivaalit Lataa mobiiliopas Osta liput Hiilijalanjälki

Liput

Festivaali- ja klubiliput myynnissä

Ilosaarirockin festivaalilippujen ennakkomyynti päättyy torstaina 12.7.2012 klo 23:59. Tämän jälkeen lippujen hinnat päivittyvät porttihintoihin.

Tältä sivulta löydät lisätietoa festivaali- ja klubilippujen ostamisesta myös ennakkomyynnin päättymisen jälkeen. Festivaalilippuja on saatavilla sekä tapahtuman porttien läheisyydessä, että Tiketissä ja Ilosaarirockin verkkosivuilla.

www.ilosaarirock.fi/liput www.tiketti.fi
 

Festivaali- ja klubiliput portilta:

Ilosaarirockin kahden päivän, lauantain ja sunnuntain pääsylippuja on saatavilla festivaalialueen portilla ja Linnunlahdentien sekä Länsikadun kulmassa sijaitsevassa Tiedepuiston lipunmyyntipisteessä. Sulo- ja Töminä-klubien lippuja on lisäksi saatavilla klubien porteilta.

Pääportin ja Tiedepuiston lipunmyynnit ovat avoinna:
• perjantaina 13.7. klo 11–23
• lauantaina 14.7. klo 11–23
• sunnuntaina 15.7. klo 11–23

Maksuvälineinä pääportilla käy käteinen sekä pankkikortti ja pisteissä on saatavilla sekä festivaalilippuja että klubilippuja.

Sulo-klubin lipunmyynti on avoinna Sulon portilla:
• Pe 13.7. 16:30–02:00

Töminä-klubin lipunmyynti on avoinna Töminän portilla:
• Pe 13.7. kello 16:00–23:40

HUOM! Sulo-klubin ja Töminä-klubin lippuja on mahdollista ostaa perjantain 13.7. ajan myös Levy-Eskoilta ennakkohinnoin. Maksuvälineinä Sulo-klubin portilla käy käteinen sekä pankkikortti, Töminän portilla käteinen. Levy-Eskoilla käy vain käteinen.

Osta liput verkosta festivaaliviikonlopun aikana:

Molemmissa vaihtoehdoissa voit valita lippujen toimitustavan (PDF, SMS, nouto Tiketin toimipisteestä, nouto R-kioskilta) ja maksutavan ennen tilauksen hyväksymistä.

Varaa liput puhelimitse:

Soita Tikettiin (puh. 0600-1-1616 ma-su 9-21, 1,69€/min. + pvm), varaa lippu ja sovi toimitustavasta (PDF, SMS, nouto pisteestä, nouto R-kioskilta). Laita muistiin sinulle annettu varausnumero.

Lippujen hinnat portilta

Ilosaarirock 14.-15.7.2012: kahden päivän lippu 85 euroa portilta ja Tiketin verkkokaupasta.

Lauantain 14.7.2012 lippu 55 euroa portilta ja Tiketin verkkokaupasta.

Sunnuntain 15.7.2012 lippu 55 euroa portilta ja Tiketin verkkokaupasta.

Sulo-klubi pe 13.7.2012: 25 euroa portilta.

Töminä-klubi pe 13.7.2012: 10 euroa portilta.

Lippujen hintoihin lisätään Tiketin verkkokaupassa valitsemasi toimitustavan mukainen toimitusmaksu.

65 vuotta täyttäneet ja alle 8-vuotiaat täysi-ikäisen Ilosaarirockin lipun omaavan valvojan seurassa pääsevät sisään ilmaiseksi. Vammaiselle henkilölle, jolla on tarve avustajaan, avustajan tuominen festivaalille on ilmaista.

Lipputyypit

Ennakkomyynnin aikana sinulla on mahdollisuus ostaa paperisia lippuja Tiketin toimipisteistä sekä Joensuun alueellisista myyntipisteistä. Ennakomyynnin päätyttyä torstaina 12.7. sinun on mahdollista ostaa paperisia lippuja Tiketin toimipisteistä ja festivaalialueen tuntumasta porttihinnoin.

Ennakkomyynnin päättymisen jälkeen sinun on myös mahdollista ostaa verkkosivujen ja puhelinpalvelun kautta lippuja, jotka voidaan toimittaa sinulle sähköpostitse, tekstiviestinä tai noudettavana Tiketin myyntipisteistä ja R-kioskeista. Kaikki Ilosaarirockin festivaaliliput ja klubiliput tarkistetaan sähköisesti rannekkeenvaihtopisteissä. Löydät lisätietoja eri lipputyypeistä Tiketin sivuilta.

Kaikki Ilosaarirockin festivaaliliput ja klubiliput tarkistetaan sähköisesti rannekkeenvaihtopisteissä.

Toimitusehdot ja maksutavat

Ilosaarirockin lipunmyynnistä vastaa Tiketti. Lippujen hintaan lisätään valitsemasi toimitustavan mukainen palvelu- ja toimitusmaksu. Tutustu Tiketin toimitusehtoihin ja maksutapoihin.

Kulttuurisetelit

Ilosaarirockin lipun ostamisessa voi nyt hyödyntää kulttuuriseteleitä Tiketin toimipisteestä ostettaessa. Huom! Kulttuurisetelit eivät käy R-kioskilla eivätkä Joensuun alueellisissa pisteissä paitsi ravintola Kerubissa. Käytössä ovat Luottokunnan Virikeseteli, Tyky-Kuntoseteli+ sekä Smartumin Liikunta- ja Kulttuuriseteli. Lisätietoa kulttuuriseteleistä löydät Tiketin sivuilta.

Rannekkeenvaihto

Ennakkolippuja (kahden päivän festivaalilippu, lauantain tai sunnuntain päivälippu) vaihdetaan rannekkeisiin Linnunlahdentien varrella sijaitsevissa vaihtopisteissä. Pisteet ovat avoinna perjantaina klo 12–23, lauantaina klo 11–23 ja sunnuntaina klo 12–20. Ennakkolipun voi vaihtaa rannekkeeseen myös ravintola Kerubissa (Siltakatu 1) Rokkiviikon maanantaista torstaihin klo 11–18.

Ilosaarirockin lippuja myydään pääportin luona sijaitsevassa pisteessä, mikäli niitä ei myydä ennakosta loppuun. Lipunmyyntipiste on avoinna perjantaina klo 12–23, lauantaina klo 11–23 ja sunnuntaina klo 12–23. Lippuja on myynnissä rajoitetusti, joten suosittelemme että ostat lippusi ennakkoon.

Perjantaina Sulo-klubin lippuja myydään YleX-portilta ja Töminä-klubin lippuja pääportilta. Klubilippuja vaihdetaan rannekkeisiin klubien porteilla tunti ennen porttien aukeamista ja Linnunlahdentien varrella sijaitsevissa vaihtopisteissä perjantaina klo 12 alkaen. Sulon ja Töminän ennakkolipun voit vaihtaa rannekkeeseen myös Kerubissa Rokkiviikolla ma–to klo 11–18.