Joensuussa 13.-15.7.2012 Media Facebook Vimeo 360° virtuaalifestivaalit Lataa mobiiliopas Osta liput Hiilijalanjälki

Ilosaarirockin mobiiliopas

Ilosaarirockin perinteinen Mobiiliopas on täällä taas! Virittäydy rokkitunnelmiin ja lataa Ilosaarirock 2012 Mobiiliopas luuriisi. Ilosaarirock – Mobiiliopas on Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun (tulevan Karelia-ammattikorkeakoulun) viestinnän koulutusohjelman (verkkomedian) ja Joensuun Popmuusikoiden yhteistyön tulos. Koska Mobiilioppaan sisältö on nyt entistä monipuolisempi, siihen kannattaa ehdottomasti tutustua jo ennen festariviikonloppua.

Tarkista Sepon vinkit!

Mobiiliopas kannattaa ladata jo kesäkuussa, sillä tarjolla on mahtavia aarteita. Oppaan Sepon vinkit -osioon ilmestyy viikoittain vihjeitä, joiden avulla voit löytää lippu- ja levypalkintoja, joita on piilotettu ympäriinsä. Muista tarkastaa Sepon vinkit riittävän usein, ettet myöhästy aarrejahdista.

Uutta ja ihmeellistä

Ilosaarirockin mobiiliopas on suunniteltu yksityiskohtaisesti Ilosaarirockin festivaalivieraita ajatellen. Tänä vuonna edelläkävijä on entistä komeampi. iOS / Android / Symbian puhelimien omistajia hemmotellaan mm. seuraavilla uusilla ominaisuuksilla; Ilosaarirockin Sepon vinkit vievät aarrejahtiin, oma aikataulu hälytyksineen auttaa muistamaan ne parhaimmat keikat ja festivaaliviikonloppuna GPS pitää sinut kartalla liikkeistäsi. Lisäksi toimivan aikataulun avulla voit tarkastaa kätevästi mitä juuri nyt tapahtuu festivaalin lavoilla.

Lataa opas

Google Play: lataa

Apple iOS: lataa

Nokia Store: lataa

Ohjelman hälytys- ja gps-toiminnot eivät sisälly Nokian puhelimiin.

Windows Phonejen omistajiakaan ei ole unohdettu. Mobiilioppaasta löytyy Windows phonelle soveltuva kevytversio, jossa on tärkeimmät tiedot: aikataulut, artistiesittelyt, kartat ja festari-info.

Windows Phone: lataa

Mobiiliopas toimii seuraavissa puhelinmalleissa:

ANDROID (2.2 tai uudempi)
Usean eri valmistajan laitteet esim. Samsung Gio, Galaxy SII, Galaxy Tab (näyttökoot: small, normal, large, extra large)

APPLE (iOS 4.1 tai uudempi)
iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod Touch 3 gen, iPod Touch 4 gen, iPad

NOKIA SYMBIAN (Symbian Anna tai uudempi)
Nokia 808, Nokia 603, Nokia 700, Nokia 701, Nokia 500, Nokia 801T, Nokia T7, Nokia Oro, Nokia X7, Nokia C7 Astound, Nokia C7, Nokia C6, Nokia E7, Nokia N8

WINDOWS PHONE (Mango 7.5)
Samsung Omnia W, HTC Radar, HTC Titan, Nokia Lumia 610, Nokia Lumia 710, Nokia Lumia 800, Nokia Lumia 900, LG Optimus 7

Ilosaarirock Mobiilioppaan työryhmä

Aarno Savolainen, opettaja, PKAMK
Timo Rui, PKAMK
Petri Varis, Joensuun Popmuusikot ry

Opiskelijatyöryhmä, PKAMK:
Jenni Huurinainen – Tuottaja
Tanja Oinonen – Suunnittelija, graafikko
Laura Kinnunen, Niina Heliranta – Materiaali
Anni Mäkinen, Lari Lievonen, Matti Mehtonen – Tekniikka


Ilosaarirockin Mobiilioppaan helpdesk löytyy koko Rokkiviikonlopun ajan Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun ja Itä-Suomen yliopiston yhteisestä Ilosaari lounge -teltasta, Sue-teltan vierestä.

Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu