Tarrus Rileyn keikalla


Olen uteliaalla mielellä sunnuntai-iltana suunnatessani kohti Rentolavaa. Olen kuullut Tarrus Rileystä vain hyvää, ja hän onkin juuri aloittamassa keikkaansa, kun saavun paikalle. Toivon tulevani yllätetyksi hyvällä reggae-musiikilla.

Rentolavan edessä meininki on rennonletkeää, mutta ihmisiä olisi mahtunut mukaan enemmänkin. Monet ovat tulleet ihan vain istuskemaan keikka-alueen reunoille ja kuuntelemaan – painaako sunnuntai-iltana festarikansaa jo väsymys, se jäänee arvoitukseksi. Tarrus Riley on kuitenkin lavalla kuin kotonaan, ja yleisö viihtyy.

Reggae-rytmit kaikuvat pitkin Linnunlahden rantaa, ja yleisö tanssii musiikin mukana. Jos sulkisi silmänsä, voisi suorastaan kuvitella olevansa huomattavasti eksoottisemmassa paikassa. Rytmi todellakin tarttuu, eikä pieni vesisadekaan haittaa yleisöä.

Yleisöä villitsee myös bändin saksofonisti, joka esittelee upeita soolojaan pitkin keikkaa. Koko bändi näyttää olevan aivan liekeissä esiintyessään. Reggae-rytmit tavoittivat myös minut, ja täytyy sanoa, että sisäinen reggae-diggarini heräsi uniltaan. Taisinpa löytää sisältöä loppukesän soittolistoilleni!

Aihe(et): Keikka-arviot.