Ilosaarirock 12.–14.7.2013
 
 

Aino Venna

Aino Venna

Chanssoneita Suomen pakkasessa? Joskus ennakkoluulottomat ja epätodennäköiset yhdistelmät kantavat yllättävän pitkälle. Aino Vennan pakka on sekoitettu epäsopivilla pelikorteilla, mutta se ei Suomen tämän hetken lupaavinta laulaja-lauluntekijää haittaa. Lopputulos nimittäin toimii kuin café au lait ja croissant Joensuun Ranta-Mutalan bulevardilla.

Mutta ei Aino Venna pelkkää Ranskaa ole, ehei. Upea debyyttialbumi Marlene flirttailee häpeämättömästi vanhan ajan pop- ja rock-musiikin, italo-iskelmän kultakauden ja ylipäätään menneen maailman rauhallisemman elämänmenon kanssa. Venna on helppo mieltää samaan luokkakuvaan vaikkapa Emily Loizeaun kaltaisten retroilevien nykyartistien kanssa.

Yhtyeen kanssa ja soolona jo noin sata keikkaa tehnyt Aino Venna osaa ottaa yleisönsä ajasta ja paikasta riippumatta. Tämä paketti toimii yhtä takuuvarmasti niin sumuisen Seinen varrella ennen auringonnousua kuin kovaäänisillä rock-festivaaleilla keskikesän auringossa.

www.ainovenna.com
soundcloud.com/aino-venna


Joensuun Popmuusikot ry PL 240 80101 Joensuu   Kysy Rokista: if.kcoriraasoli@ofni   Verkkotoimitus: if.kcoriraasoli@okkrev