Ilosaarirock 12.–14.7.2013
 
 

Antero Lindgren

Antero Lindgren

Kevättalvella 2012 Antero Lindgen yllätti tämän maan musiikkitoimittajat niin sanotusti housut kintuissa. Kuka kumma on Antero Lindgren? Miksi meille ei ole kerrottu mitään? Onko hän oikeasti suomalainen artisti? Kyllä vain, Lindgren on helsinkiläinen muusikko, joka kypsytteli ensimmäistä julkaisuaan pitkään ja hartaasti. Ilman ison levy-yhtiön tukea englanniksi esitetyllä musiikilla on Suomen markkinoilla tavattoman vaikeaa lyödä läpi – paitsi jos tavara on pirun kovaa. Sitä Antero Lindgrenin debyyttialbumi Mother totta totisesti on!

Antero Lindgrenin musiikki on melankolista, herkkää ja vangitsevaa. Elämää elänyt ääni kertoo tarinoita ikuisista laulujen aiheista, henkilökohtaisesti mutta ulkopuolisena tarkkailijana. Sellaiset nimet kuten Mark Lanegan tai Bob Dylan liikkuvat mielessä.

Juuri uuden albumin Talking With Dead julkaissut Lindgren yhtyeineen saapuu Ilosaarirockiin tarjoten rauhoittavan hetken festivaalihulinan keskellä. Tämä karismaattinen artisti tulee kietomaan yleisön maailmansa sisälle, sen me lupaamme teille.

www.anterolindgren.com
soundcloud.com/antero-lindgren
facebook.com/AnteroLindgren


Joensuun Popmuusikot ry PL 240 80101 Joensuu   Kysy Rokista: if.kcoriraasoli@ofni   Verkkotoimitus: if.kcoriraasoli@okkrev