Ilosaarirock 12.–14.7.2013
 
 

Between the Buried and Me (USA)

Between the Buried and Me

Nyt räjähtelevät galaksit! Maailman matematiikkametallin kärkiryhmään kuuluva Between the Buried and Me julkaisi menneenä syksynä yhtyeen magnum opuksen The Parallax II: Future Sequence. Tämä 72-minuuttinen monoliitti on sellaista kaahausta ja suuruudenhullua ilotulitusta, ettei ainakaan Ilosaarirockin toimistolla osata muita musiikkimaailman vertailukohtia edes nimetä.

Jos Between the Buried and Me:n musiikkia mittaillaan soolojen lukumäärillä ja nopeuksilla, tahtilajivaihdoksilla ja instrumenttivalikoiman laajuudella hehkuvat mittarit punaisella jo muutaman minuutin jälkeen. Mutta käsittämättömällä ammattitaidolla tämä Pohjois-Carolinan viisikko hoitaa homman niin sanotusti kotiin. Hullusta monipolvisuudestaan huolimatta tämä ei missään nimessä ole itsetarkoituksellisesti kikkailevaa saatika vaikeaa musiikkia. Pirulainen, tämänhän tahdissa kelpaa progepartaa ja hevitukkaa heiluttaa!

www.betweentheburiedandme.com
facebook.com/BTBAMofficial


Joensuun Popmuusikot ry PL 240 80101 Joensuu   Kysy Rokista: if.kcoriraasoli@ofni   Verkkotoimitus: if.kcoriraasoli@okkrev