Ilosaarirock 12.–14.7.2013
 
 

Haamu

Haamu

Joensuulaislähtöisen Haamun tuorein levy, Aikaa kalliimpi, upposi sielukkuudellaan ja maanläheisyydellään räppipääkansaan kuin kuuma veitsi voihin. Jodarokin isännöimän Meiän musiikin julkaisema levy on harvinaisen tasapainoinen ja laadukas kokonaisuus, joten ei ihme, että kokeneillakin tekijöillä riittää uskoa tähän mieheen. Mistään aloittelijasta ei kuitenkaan ole kyse, vaan Haamu on puuhaillut musiikin parissa jo yli vuosikymmenen. Kotipitäjänsä lisäksi Turun ja Tampereen valloittanut mies on ehtinyt tehdä yhteistyötä muun muassa turkulaisen Vieläki Lepposaa -ryhmän kanssa kokonaisen albumin verran.

Haamun lempeät biitit ja säntilliset riimit kuljettavat kuulijan tuttuihin joensuulaismaisemiin ja aina eteenpäin ja valoa kohti. Vanhoilla kotikonnuilla havainnot tästä Haamumiehestä ovat olleet viime aikoina harvassa, joten tyylikkään suomiräpin ystävillä ei ole varaa skipata tätä keikkaa.

facebook.com/Haamumies


Joensuun Popmuusikot ry PL 240 80101 Joensuu   Kysy Rokista: if.kcoriraasoli@ofni   Verkkotoimitus: if.kcoriraasoli@okkrev