Ilosaarirock 12.–14.7.2013
 
 

Hot Chip (UK)

Hot Chip

Jaa että mikä on Hot Chip? Se on vaatimattomasti 2000-luvun suurin ja kaunein indie-elektrotanssiorkesteri! Hot Chip on jumalaisen kauniita popkoukkuja, haurasta nörttipsykedeliaa ja vastustamattomasti tanssilattialle pakottavaa discobiittiä. Mutta ennen kaikkea Hop Chip on ison y-kirjaimen Yhtye, jonka ahkera keikkailu on hitsautunut tiukasti yhteensoittavaksi tanssikoneeksi. Haltuun on napattu helposti niin intiimit klubit kuin myös Glastonburyn ja Coachellan kaltaiset megafestivaalit.

Hot Chipin Alexis Taylor ja Joe Goddard ovat kertoneet kirjoittavansa musiikkia valtavia määriä ja puskevansa ne kaikista yhteensopimattomimmatkin palikat ennakkoluulottomasti yhteen kappaleeseen. Lopputuloksena studiosta putkahtaa jotain yllättävää ja ainutlaatuista, jotain joka kuulostaa vain ja ainoastaan Hot Chipiltä. Muotovalio Hot Chip -kappale voisi olla vaikkapa uusimman In Our Heads -albumin raita Night & Day. Liitoksistaan alati hajoamispisteessä nitisevä Night & Day pysyy yhtyeen taikaliimalla tiiviisti kasassa laukaten komeasti voittajana maaliin ja takuuvarmasti myös kuulijansa päähän.

Jostain käsittämättömästä syystä Hot Chip ei ole koskaan esiintynyt Suomessa. Tämä huutava vääryys korjataan lauantain 13. heinäkuuta, kun lontoolaisryhmä tulee ja kuumentaa Laulurinteen maastoalueet ennennäkemättömiin ja valtaisiin tanssibileisiin.

www.hotchip.co.uk
facebook.com/hotchip


Joensuun Popmuusikot ry PL 240 80101 Joensuu   Kysy Rokista: if.kcoriraasoli@ofni   Verkkotoimitus: if.kcoriraasoli@okkrev