Ilosaarirock 12.–14.7.2013
 
 

Jätkäjätkät

Jätkäjätkät

Kun suomalaisen reggae-, rap-, ja folk-skenejen parhaimmisto pannaan pakettiin, pumpataan täyteen maanista energiaa ja heitetään yleisön eteen, ei tulos voi olla kuin maailmat räjäyttävä kokemus! Jätkäjätkät, tuo yhdeksänhenkinen suomalais-balkanialais-siperialais-amerikkalais-jamaikalainen ryhmäreipas, on maanosamme kovimpia live-esiintyjiä, joka ei jätä taatusti ketään kylmäksi.

Jätkäjätkät koostuu suurista persoonallisuuksista, joista kukin pitäisi lavaa hallussa yksinäänkin. Asa, Puppa J, Joska Josafat, Rasmus Pailos, Erno Haukkala, Kim Rantala, Ville Väätäinen, Pekka Varmo ja Antti Kivimäki ovat kuitenkin yleisön eteen astuessaan enemmän kuin osiensa summa. Jätkäjätkät synnyttävät livenä täysin uniikin, totaalisen soundin, jonka edessä ei auta kuin antautua. Bändin välittämä energiapurkaus on valtava.

Jätkäjätkät on julkaissut kolme albumia nykyisellä nimellään: Ykstoist ykstoist, Jatkojatkot sekä alkuvuodesta ilmestynyt Marian sairaala. Bändin ilmaisu on kehittynyt kansanmusiikkivaikutteisesta hip hopista kohti kokonaisvaltaista funkia bändisoittoa. Samalla ote albumeilla on synkentynyt. Livenä käsittämätön lavakarisma, yhteys yleisöön ja kaikin puolin nostattava meininki ei kuitenkaan jätä tilaa synkistelylle, vaan luo sanoin kuvailemattoman voimapiikin niin lavalle kuin yleisönkin keskuuteen. Jätkäjätkien keikkaa ei kukaan katso paikallaan seisten, täällä tanssii jäykempikin jantteri!

facebook.com/pages/Jätkäjätkät


Joensuun Popmuusikot ry PL 240 80101 Joensuu   Kysy Rokista: if.kcoriraasoli@ofni   Verkkotoimitus: if.kcoriraasoli@okkrev