Ilosaarirock 12.–14.7.2013
 
 

Karri Koira & Ruudolf

Karri Koira

Karri Koiran debyyttialbumi on varmasti kotimaisen urbaanin musiikin odotetuimpia julkaisuja kautta aikojen. Albumia rakennettiin kuin Iisakin kirkkoa. Deadlinet ja julkaisupäivät tulivat ja menivät, kun artisti halusi hioa kappaleistaan täydellisiä. Lopulta K.O.I.R.A. julkaistiin marraskuun 2012 lopussa ja vastaanotto oli huikea! 1990-luvulta ammentava, timantinkirkas tuotanto vei kotimaisen r'n'b:n sellaiselle tasolle, ettei sitä ihan heti ylitetä. Levyllä on itsevarmoja hittejä kuten Lähe mun kaa ja Amerikankotka kiitää sekä juustoisia, Princelle kumartavia balladeja kuten Timanttisade.

Keikoilla Karri Koira ja albumin tuottanut Ruudolf saivat kansan hurmokseen jo viime kesänä. Albumin myötä keikkasuosio ja hekuma ovat nousseet hurjiin sfääreihin, joten kesän Ilosaarirockin esiintyminen tulee taatusti olemaan hurmoksellinen tapahtuma. Varatkaa vaihtohousuja mukaan, tältä keikalta ei lähdetä pöksyn kuivina!

monsp.com/karrikoira
facebook.com/karrionkoira


Joensuun Popmuusikot ry PL 240 80101 Joensuu   Kysy Rokista: if.kcoriraasoli@ofni   Verkkotoimitus: if.kcoriraasoli@okkrev