Ilosaarirock 12.–14.7.2013
 
 

Laura Närhi

Laura Närhi

Laura Närhi on myynyt soololevyillään kultaa sekä platinaa ja hänet on mainittu Riston biisissä. Aika harva voi sanoa samaa itsestään. Yhdistelmä kuvaakin hienosti Kirkkonummen kuningattaren komeaa uraa. Närhi tuli tunnetuksi trip hop -tunnelmointia tuottaneen Kemopetrolin vähäeleisenä ja hieman ujona solistina. Suomenkieliseen materiaalin Laura siirtyi ryminällä: Kuutamolla-elokuvan tunnuskappale oli vuosituhannen alun suurimpia radiohittejä. Vuonna 2010 julkaistu ensimmäinen soololevy Suuri sydän sai valtaisan menestyksen ja möi platinaa.

Laura Närhen toinen sooloalbumi Tuhlari julkaistiin viime vuonna. Levyn kiihkeän kulkeva nimikappale soi kaikkialla ja kultalevyraja paukkui neljässä päivässä. Sulo-klubilla pääsee nauttimaan Lauran upeasta lauluäänestä ja hienoista hiteistä: Tuhlari, Siskoni, Jää mun luo, Kuutamolla (Se ei mee pois) tai Tehosekoittimen Hetken tie on kevyt. Ai että!

www.lauranarhi.fi
facebook.com/lauranarhiofficial


Joensuun Popmuusikot ry PL 240 80101 Joensuu   Kysy Rokista: if.kcoriraasoli@ofni   Verkkotoimitus: if.kcoriraasoli@okkrev