Ilosaarirock 12.–14.7.2013
 
 

Mariska & Pahat Sudet

Mariska & Pahat Sudet

Mariskalla ja Ilosaarirockilla on pitkä ja lämmin suhde. Siksi onkin niin mahtavaa toivottaa Sulo-klubin lavalle tervetulleeksi kenties uransa komeimman levyn julkaissut, suomalaisen laululyriikan suuri nainen ja todellinen rockpersoona Mariska huikean Pahat Sudet -yhtyeensä kanssa! Iskelmän, dramaattisen popin ja rytmimusiikin suvereenisti omaan muottiinsa muotoileva bändi pesee vauhdillaan ja irrottelevalla soitollaan hyvänä päivänä kenet tahansa, joten J. Karjalainen ja Ismo Alanko saavat pysyä varpaillaan Susien ollessa lavalla.

Mariskasta on vuosien määrätietoisen uran aikana kasvanut todella lahjakas sanoittaja, säveltäjä ja esiintyjä sekä arvaamaton ja vahva taitelija, jollaista Suomi tarvitsee. Hänen karismassaan hehkuu Stadin kadut ja veressä virtaa samat hiukkaset, joista remut, davet ja ormat ammentavat energiansa. Soolouran toinen vaihe on synnyttänyt koko kansan kappaleita kuten Kukkurukuu, Suloinen myrkynkeittäjä, Hurrikaani ja Matkalla manalaan, joiden tahdissa kelpaa Sulolla seota. Tervetuloa takaisin, Mariska!

www.mariska.fi
facebook.com/mariskapahatsudet


Joensuun Popmuusikot ry PL 240 80101 Joensuu   Kysy Rokista: if.kcoriraasoli@ofni   Verkkotoimitus: if.kcoriraasoli@okkrev