Ilosaarirock 12.–14.7.2013
 
 

Michael Monroe

Michael Monroe

Michael Monroe ei esittelyitä kaipaa. Suomen legendaarisin rocklaulaja on ansainnut kannuksensa jo kolmekymmentä vuotta sitten Hanoi Rocksin keulilla, mutta on täysin turhaa puhua nostalgiasta tämän miehen noustessa lavalle. Michael Monroe on kansainvälisen tason rocktähti, jolla on energiaa, karismaa, taitoa ja ulkonäköä enemmän kuin seuraajien rivistöllä yhteensä.

Monroe putsasi pöydän täydellisesti soolouransa toisen tulemisen avausalbumilla Sensory Overdrive. Palkintoja on tippunut pitkin maailmaa: vuoden esiintyjä, vuoden rocklevy, vuoden albumi ja lista vain jatkuu. Levyä ja bändiä ei olla kehuttu puhki syyttä, Sensory Overdrivea jos jotakin voi kuvailla sanoilla true rock'n'roll.

Monroen bändi koostuu suurista rockpersoonallisuuksista kuten Sami Yaffa ja Dregen, joten show ei jää yhden miehen harteille. Bändi on uhkaillut soittavansa Ilosaarirockissa vanhojen hittien lisäksi tulevan levyn kappaleita.

Kaikki, jotka ovat nähneet Michael Monroen lavalla tietävät, että luvassa on aina maailmanluokan rockshow, jollaiseen kykenevät vain harvat ja valitut. Michael Monroe on yksi valituista, Suomen ainut oikea rocktähti ja elävä legenda.

www.michaelmonroe.com
facebook.com/michaelmonroeofficial


Joensuun Popmuusikot ry PL 240 80101 Joensuu   Kysy Rokista: if.kcoriraasoli@ofni   Verkkotoimitus: if.kcoriraasoli@okkrev