Ilosaarirock 12.–14.7.2013
 
 

Minä ja Ville Ahonen

Minä ja Ville Ahonen

Minä ja Ville Ahonen on julkaissut kaksi albumia, jotka molemmat ovat olleet täysosumia. Nimetön debyyttilevy esitteli täysin omassa kategoriassaan uivan yhtyeen, Minä ja Ville Ahosen musiikki oli kuulasta, salaperäistä sekä äärimmäisiä tunteita herättävää olematta kuitenkaan kornia. Levyn sanoitukset saivat erityistä huomioita. Ville Ahonen tulkitsi epämiehekkään persoonallisella ja kylmän leikkaavalla äänellään timantinkirkkaita tekstejä, jotka käsittelivät masennusta, seksuaali-identiteettiä ja ahdistusta. Tänä vuonna julkaistu kakkoslevy vei vielä syvemmälle johtavalle matkalle. Uskomattoman rikkaat ja tyylikkäät sovitukset kuorruttivat entistä synkempiä tarinoita mielenterveyden rajamailta. Arviot olivat kautta linjan ylistäviä.

Minä ja Ville Ahonen koostuu lahjakkaista ja persoonallisista soittajista, jotka saavat solisti Ahosen kanssa lavalla aikaan todella vaikuttavan elämyksen. Bändi ei päästä helpolla luokseen, mutta tarjoaa uskalikoille erittäin korkeatasoista popmusiikkia. Saavu paikalle ja ota Minä ja Ville Ahonen vastaan. Et tule pettymään.

www.minajavilleahonen.com
facebook.com/minajavilleahonenyhtye


Joensuun Popmuusikot ry PL 240 80101 Joensuu   Kysy Rokista: if.kcoriraasoli@ofni   Verkkotoimitus: if.kcoriraasoli@okkrev