Ilosaarirock 12.–14.7.2013
 
 

Nicole Willis & the Soul Investigators

Nicole Willis & the Soul Investigators

Nicole Willis & the Soul Investigatorsin helmikuussa julkaistu kakkoslevy Tortured Soul iski kuin ensimmäinen auringonsäde kaamoksen jälkeen – lohduttavasti, elähdyttävästi ja täynnä intohimoa elämää kohtaan. Levy pitää sisällään komeimpia elokuvallisia soul-lauluja, mitä Suomessa on konsanaan tehty. Bändi soittaa erittäin tiukasti ja vähäeleisen tyylitajuisesti Williksen tulkitessa vaikuttavia biisejä syvästi ja täynnä tunnetta. Levy vie aikamatkalle 60-luvulle, funkin ja soulin täyttämään mystiseen Amerikkaan, jossa musiikilla vielä oli painoarvoa. Kokoonpanon seksikkäästi sykkivä groove on huumaavaa.

Nicole Willis & The Soul Investigators julkaisi edellisen levynsä Keep Reachin' Up vuonna 2005. Nicole Willisin keskittyi levyn kiertueen jälkeen taideopintoihinsa ja bändi vietti hiljaiseloa, mutta sen musiikki levisi yllättäväänkin suuntiin. Levyn nimibiisi päätyi nimittäin Barack Obaman vaalikampanjan viralliselle listalle, tsemppaamaan demokraatteja presidenttikisassa.

The Soul Investigatorsin keikalla on tarjolla nostattavaa rytmin juhlaa, raukeita tunnelmapaloja iltapäivän paisteeseen ja syvää tunnelmointia Jackie Brownin soundtrackin hengessä. Toimii Rentolavalla kuin haitari juhannusyössä!

www.nicolewillis.com
facebook.com/nicolewillisandthesoulinvestigators


Joensuun Popmuusikot ry PL 240 80101 Joensuu   Kysy Rokista: if.kcoriraasoli@ofni   Verkkotoimitus: if.kcoriraasoli@okkrev