Ilosaarirock 12.–14.7.2013
 
 

Nightwish

Nightwish

Kiteeltä kotoisin oleva Nightwish aloitti Imaginaerum-maailmankiertueensa Joensuusta maaliskuussa 2012. Heinäkuussa 2013, yli sadan keikan, ainakin neljän mantereen, elokuvan ja laulajanvaihdoksen jälkeen bändi saapuu kotikonnuilleen niputtamaan pitkän uransa kunnianhimoisimman jakson. Ja saapuu muuten kovempana kuin koskaan!

Nightwishin keikalta Ilosaarirockissa on lupa odottaa suuria. Bändi ja kiertuehenkilökunta on hioutunut huippuunsa pitkän kierroksen aikana ja yhtyeen show tulee olemaan Laulurinteen pimeässä illassa uskomatonta katsottavaa ja kuultavaa. Floor Jansen on ottanut vaativan solistin paikan haltuunsa hurjalla itseluottamuksella ja osoittanut olevansa täydellinen valinta Nightwishin keulille. Jansenin myötä Nightwish on entistä aggressiivisempi, mahtipontisempi ja mukaansatempaavampi live-esiintyjä.

Ilosaarirockin keikka on Nightwishin Imaginaerum World Tour -kiertueen viimeisiä esiintymisiä, joten luvassa on taatusti tunteikas ilta. Tervetuloa todistamaan sitä!

www.nightwish.com
facebook.com/nightwish


Joensuun Popmuusikot ry PL 240 80101 Joensuu   Kysy Rokista: if.kcoriraasoli@ofni   Verkkotoimitus: if.kcoriraasoli@okkrev