Ilosaarirock 12.–14.7.2013
 
 

PMMP

PMMP

PMMP:llä ja Ilosaarirockilla on pitkä ja erittäin lämmin suhde. Bändi on tarjonnut vuosien varrella Laulurinteen yleisölle valtameren kokoisia keikkaelämyksiä, aina ensiesiintymisestään lähtien. Lehtiotsikot bändin Joensuun keikoista kertovat kaiken olennaisen; “PMMP kruunasi Ilosaarirockin lauantain”, “Jättimäinen Ilosaarirock-yleisö huusi PMMP:tä”, “PMMP oli lauantai-illan kruunu” ja niin edespäin. PMMP on aina hurmannut Ilosaarirockissa, ja tekee sen taas kesällä 2013!

PMMP:n arvo vaan kasvaa vanhetessa. Bändin sävellykset ja sanoitukset ovat levy levyltä kypsempiä, sävykkäämpiä, älykkäämpiä ja koskettavampia. Vaikka bändin musiikki onkin muuttunut ajan myötä seesteisemmäksi, ei keikoista voi sanoa samaa. PMMP:ltä voi odottaa mitä vain hurjista tanssiesityksistä vierailijoihin ja provosoivista asusteista taidespektaakkeleihin. Ainut mikä on varmaa, on turboahdetun energinen kattaus loistavia kappaleita äärimmäisen tiukasti esitettynä. Tätä autuutta on tiedossa sunnuntaina 14. heinäkuuta!

www.pmmp.fi
facebook.com/pmmprules


Joensuun Popmuusikot ry PL 240 80101 Joensuu   Kysy Rokista: if.kcoriraasoli@ofni   Verkkotoimitus: if.kcoriraasoli@okkrev