Ilosaarirock 12.–14.7.2013
 
 

Raappana & Sound Explosion Band

Raappana & Sound Explosion Band

Suomalainen reggaemusiikki loistaa kuin Karibian aurinko konsanaan. Yksi tuon loisteen ylläpitäjistä tuntuu todella syntyneen Kingstonin kujilla. Raappanana paremmin tunnettu lahtelaismies Janne Pöyhönen nimittäin fraseeraa lauluaan kuin Jamaikan natiivi – selvällä Suomella tosin!

Vuonna 2007 Raappanan debyyttialbumi Päivä on nuori nousi ensimmäisellä myyntiviikollaan Suomen virallisen albumilistan sijalle 18. Toinen studioalbumi Maapallo julkaistiin syyskuussa 2010 ja se nousi välittömästi maan myydyimmäksi. Raappanan kolmas pitkäsoitto julkaistaan 22.3. Ei tarvitse olla kummoinen ennustaja arvatakseen suosion olevan valtava! Levyn singlet Kauas pois ja Kylmä kivi ovat nimittäin molemmat tolkuttoman hienoja lauluja.

Ahkerasti keikkaileva Raappana pureutuu biiseissään yhteiskunnallisiin aiheisiin ja arkipäivän ongelmiin aina ympäristön tilasta asepalvelukseen ja pikkukaupungin arkeen. Sound Explosion Bandin kanssa Raappana saa aikaan sellaisen rytmisen ilotulituksen, että jalka vetää väkisin rantahiekkaan hytkymään. Rytmi iskee kuin auringonpistos, aiheuttaen galaktisen hyvänolontunteen!

facebook.com/raappanaman


Joensuun Popmuusikot ry PL 240 80101 Joensuu   Kysy Rokista: if.kcoriraasoli@ofni   Verkkotoimitus: if.kcoriraasoli@okkrev