Ilosaarirock 12.–14.7.2013
 
 

Rytmihäiriö

Rytmihäiriö

Voiko tämä pitää paikkansa? Ikinuori Rytmihäiriö täyttää tänä vuonna jo 25 vuotta! Olkoonkin, että bändi on pitänyt urallaan muutaman pidemmän tauon, neljännesvuosisata surmacorea on sellainen saavutus, että hirvittää. Kuvittelisi, että Suomen Alkoista olisi Gambinat juotu loppuun vähemmässäkin ajassa.

Rytmihäiriö soittaa surmacorea – hardcorea, grindcorea ja metallia törkyisiin Alibi-tarinoihin yhdistelevää armottoman päällekäyvää tykitystä. Bändin biiseissä thrash-riffit sotkeutuvat blast beatiin ja juoppohulluun huutoon sellaisella raivolla, että Norjan pingviinipiireissäkin pistetään päät puun taa piiloon. Vuoden 2005 "paluulevyn" Saatana on Herra jälkeen Rytmihäiriö siirtyi Sakara Recordsin suojiin, josta käsin bändi on jatkanut kuuliaisten kansalaisten arjen järkyttämistä. Sakaran julkaisemat, entistä metallisemmat albumit Seitsemän surman siunausliitto, Sarvet, sorkat ja salatieteet sekä Surmantuoja saavat jatkoa keväällä, kun Rytmihäiriö julkaisee kuudennen pitkäsoittonsa.

Ilosaarirockin Sue-teltassa Rytmihäiriö tarjoaa äärimmäisen elämyksen kaikille, jotka haluavat seota pitissä ja huutaa keuhkonsa kuutamolle!

www.surmacore.com
facebook.com/rytmihairio


Joensuun Popmuusikot ry PL 240 80101 Joensuu   Kysy Rokista: if.kcoriraasoli@ofni   Verkkotoimitus: if.kcoriraasoli@okkrev