Ilosaarirock 12.–14.7.2013
 
 

Satellite Stories

Satellite Stories

Oululainen Satellite Stories soittaa ihanan positiivista musiikkia. Bändin riemastuttava hitti Kids Aren't Safe in the Metro saa väistämättä hymyn huulille ja lantion vatkaamaan. Satellite Stories paahtaa aurinkoista powerpoppiaan Vampire Weekendin, The Wombatsin ja Two Doors Cinema Clubin hengessä sopivasti sähläten ja tarttuvia melodioita kuin puolihuolimattomasti heitellen. Bändin eloisilla keikoilla on hauskaa, joka on piristävä piirre kaiken tosikkomaisuuden keskellä.

Satellite Storiesin tarina on uskomaton ja erityisen hyvin tätä päivää kuvaava. Bändi onnistui herättämään jo demoillaan maailman musiikkiblogien kiinnostuksen ja sillä oli merkittäviä sopimuksia taskussaan jo ennen debyyttialbumin julkaisua. Lyhyestä historiastaan huolimatta (ensisingle julkaistiin vuonna 2011) Satellite Stories on ehtinyt kiertää Eurooppa ja Japania ja sen musiikki on soinut tv-ohjelmissa ympäri palloa. Bändillä on taskussaan mahdollisuudet yltää ihan mihin tahansa.

www.satellitestories.com
soundcloud.com/satellitestories
facebook.com/satellitestories


Joensuun Popmuusikot ry PL 240 80101 Joensuu   Kysy Rokista: if.kcoriraasoli@ofni   Verkkotoimitus: if.kcoriraasoli@okkrev