Ilosaarirock 12.–14.7.2013
 
 

Von Hertzen Brothers

Von Hertzen Brothers

Indiesuuruus Dinasaurus Jr.:n kitaristi J Mascis totesi taannoin Rumbassa Von Hertzen Brothersin festarikeikasta hauskasti: "En oikein tajunnut sitä skeneä, sellainen hirveä lauma pikkutyttöjä diggaamassa jotain kitarasooloja." Mascis ei ollut väärässä, Von Herzen Brothers on täysin omassa skenessään. Bändi soittaa monimutkaista progressiivista rockia, mutta tekee sen niin suvereenisti ja taidokkaita popharmonioita hyväksikäyttäen, että siitä pitävät kaikki ikään ja säätyyn katsomatta. Harvoin sitä progella listaykkösiksi mennään, mutta Hertzenit sen tekevät. Tippaakaan sisällöstä tinkimättä.

Von Hertzen Brothers on yhtye, jolle toivoo menestystä maailmalla. Bändi on äärimmäisen kunnianhimoinen, taitava, karismaattinen ja lahjakas. Ja sillä on hyviä biisejä. Maailma onkin ottanut veljekset vastaan hienosti. Ahkera kiertäminen ja promoaminen alkaa tuottaa tulosta, eikä suurempi suosio ole kuin ajan kysymys. Menestys ei jää ainakaan materiaalista kiinni, bändin viides albumi Nine Lives on siitä huikea todistus.

Progehiippailijat, kitarasoolofanit, poppirakastajat ja pikkutytöt huomio – Von Hertzen Brothers on kohta lavalla!

www.vonhertzenbrothers.com
facebook.com/vonhertzenbrothersofficial


Joensuun Popmuusikot ry PL 240 80101 Joensuu   Kysy Rokista: if.kcoriraasoli@ofni   Verkkotoimitus: if.kcoriraasoli@okkrev